Rubint Réka újra összehozta elvált szüleit
2018-01-07  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Rubint Réka (39) boldogabb, mint valaha, szülei újra egymásra találtak. Tizenöt éve a fitneszkirálynő éppen Larával (14) volt terhes, amikor édesapja, Imre úgy döntött, hogy új életet kezd.Réka hónapok óta azon munkálkodott, hogy elvált szü­leit újra összehozza, és úgy tűnik, sikerrel járt. Ennek nem csak ő örül, hanem három gyermekük, Norbi (12), Lara és Zalán (6) is.

– A gyerekeim a nagypapájuk mindennapi jelenléte nélkül nőttek fel. Természetesen tartottuk a kapcsolatot apukámmal, de a találkozások inkább csak a nagyobb családi eseményekre korlátozódtak – mondta a háromgyermekes édesanya, akinek szülei h­arminchárom év házasság után mentek szét, apukája pedig hamarosan újra meg is nősült.

Réka akkor fogott neki fondorlatos terve megvalósításának, amikor megtudta, hogy Imre elvált második feleségétől. Igyekezett úgy közreműködni, hogy a szülők ne vegyék kényszernek a békülést, de érezzék, milyen lehet újra egy családként élni. Nyaralni vitte a szüleit, legutóbb pedig már a karácsonyt is együtt töltötték.

– Szerintem örültek, hogy besegítettem egy picit – mondta mosolyogva Rubint Réka. – Amikor Balin voltunk, apu és a gyerekek el sem engedték egymás kezét, nekem ezt órási boldogság volt látni. A gyerekek nagyon örültek, hogy velünk van, hogy van egy nagyszerű nagyapjuk. Ő még most is hihetetlenül gyerekcentrikus, és jól meg is találja velük a hangot – tette hozzá a boldog Réka.

– Anyuval elmentek az éjféli misére is, nagyon jó, baráti hangulatban telt a karácsony, nekem pedig ez volt a legnagyobb ajándék, hogy újra egymásra találtak a szüleim. Anyukámat azóta mintha kicserélték volna, fiatalodott vagy tizenöt évet. Ha az ember lelkében helyén vannak a dolgok, boldog, érzi a harmóniát, az a külsején is meglátszik. Állandóan mosolyog, vidám, csilingel a hangja – sorolta a Blikknek Rubint Réka.– Nagyon fontos volt ebben a folyamatban, hogy apukám tudja, nem baj, ha esetleg hibázott, sokszor egyébként szükség is van erre, hogy aztán tanulhassunk belőlük. Végig érezte, hogy mi elfogadjuk, és örülünk neki, ha újra az életünk része lesz, enélkül nem sikerülhetett volna – mondta mosolyogva a fitneszkirálynő.

Mivel a Schobert család Szentendrén lakik, Réka apukája viszont Jászberényben, a fitneszlady bátyja, a szintén jászsági Róbert volt az, aki sokat segített a terv végrehajtásában. Réka is elmondta, hogy testvére volt az első számú cinkosa. Először azon az esküvőn egyesült a család, amelyen Rubint Réka mondta ki a boldogító igent Schobert Norbertnek.Forrás: Blikk