Rippel Feri újabb babaprojekten gondolkodik
2020-09-02  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Újra apai örömök elé nézne Rippel Feri! Az artista a Ripostnak vallotta be, unokahúga születése után rájött, hogy ő is szívesen babázna még, és szeretne kistestvért kilencéves fia, Herkules mellé.

„Nagyon szeretnék még gyereket, kettő-három van tervben. Azt mondják, egy pár, két ember akkor úgymond pótolta saját magát a világegyetemben, ha legalább két gyermeke született. Emellett szeretném, ha Magyarország népessége nem csökkenne tovább, és ehhez legalább hozzájárulnék egy-két artista gyerekkel” – kezdte a lapnak az idősebbik Rippel fivér, aki szerint még van ideje belevágni a babaprojektbe, biológiailag legalábbis biztosan.

„Ötvenéves vagyok, de úgy gondolom, van még azért tíz-tizenöt évem nagyon aktív szexuális életet élni, hogy egy-egy gyermekkel megajándékozzam a bolygót.”

 

Az egyetlen bökkenő Feri tervében, hogy jelenleg nincs kivel családot alapítania. Ugyanis – mint mondja – nagyon pörgős életét kevesen bírják, márpedig gyermeket csak olyan emberrel lehet vállalni, aki alkalmazkodni tud ehhez.

„Az a helyzet, hogy még keresem a megfelelő párt, akivel együtt örülhetünk egy újabb gyermekáldásnak. Ehhez viszont hozzátartozik, hogy a partneremnek nagyon komoly szabályoknak kell megfelelnie” – zárta gondolatait a sportoló, aki szeretne 100 évig élni, hogy az unokáival, dédunokáival is együtt játszhasson.

Forrás: Blikk