Rippel Feri ismét szerelmes
2021-01-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Téli hidegben, edzés közben posztolt magáról félmeztelen fotót Rippel Feri (49), aki állítja, az új életmódjának köszönhetően nem érzi a hideget.

Nem csoda, hogy az artista nem fázik a mínuszok ellenére sem, hiszen nemcsak testileg, de lelkileg is majd kicsattan: fél éve ismét rátalált a szerelem, s a kedvesével együtt edzenek.

– A párom készítette a fotót, fél éve vagyunk nagyon boldogok együtt... Annyit elárulok róla, hogy ő is aktívan sportol, de ennél többet egyelőre nem szeretnék megosztani róla – fogalmazott sejtelmesen Feri, aki most minden erejével edz, hiszen az idén több megméretésen is részt vesz majd.

– Több versenyen is elindulok, de ezek egyelőre még szintén nem publikusak. Az edzés azonban régóta az életem szerves része, és amióta optimalizáltam a testem és működik a belső testhőszabályozásom, nem érzem a hideget sem – tette hozzá Feri, aki azt is elárulta, hogy a párja nem féltékeny típus, így egyáltalán nem zavarja, ha az artista rajongó nőktől is kap kommenteket félmeztelen fotója alá.

Forrás: Blikk