Részletek Nagy Ervin és Borbély Alexandra álomesküvőjéről
2021-08-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Romantikus helyszín, gesztenyefák, levendulabokrok, fűszerkert – igazi, Provance-i stílust idéző helyszínen, a polányi Babérliget Kúriában ünnepelte lakodalmát Borbély Alexandra és Nagy Ervin.

A két színművész kétszer is elhalasztotta az esküvőjét a vírushelyzet miatt, kedden azonban végre örök hűséget esküdtek egymásnak, a festői környezetben.

– Mikor oda beléptünk, Ervinnel összhangban rögtön éreztük, hogy „ez az”. A vidéki hangulat, a természet közelsége, a gesztenyefák, a szőlősorok aztán meghatározták a stílust – mesélte a helyszín kiválasztásáról a secretstories.hu-n néhánya napja megjelent interjújában Alexandra.

A somogyi településen hatalmas vendégsereg, színészek, művészek, a család és a barátok ünnepelték hajnalig az újdonsült házasokat, akik a Blikk információi szerint nem csak az anyakönyvvezető előtt, de a templomban is örök hűséget esküdtek egymásnak. Noha az esküvő dátumát az utolsó pillanatig titokban tartotta a pár, kedd este az Instagramon egy barátjuk a saját oldalának 24 órán át elérhető felületén tett közzé bejegyzéseket a helyszínről. A kis videóból kiderült, hogy Pálmai Anna színésznő mondott beszédet, a párhoz közel álló, egy névtelenséget kérő ismerőstől pedig azt is megtudhattuk, megható pillanatokból sem volt hiány.

– Több mint százan vettek részt az esküvőn, ott volt Csányi Sándor, Trokán Nóra és Eke angéla is, mint koszorúslány. Alexandra gyönyörű volt a hófehér, csipkével díszített, vállát szabadon hagyó ruhájában és Ervin sem feketét viselt, hanem egy sötétkék nadrág-világoskék zakó összeállítást. Gyönyörűek voltak együtt, látszott, hogy nagyon boldogok, meg is hatódtak, amikor a Katona József Színház színészei a Belmondo Mikor című szerelmes dalát élőben énekelték nekik – tudta meg a Blikk a baráttól.

A Blikk kereste az együttes énekesét, Czutor Zolit, aki harminc éve ápol jó barátságot Nagy Ervinnel, mit szól a megtiszteltetéshez, ám az énekes csak szűkszavúan nyilatkozott.

– Nem voltam ott az esküvőn, de sok boldogságot és áldást kívánok Ervinéknek – mondta.

A Blikk kereste az ifjú párt is, akiket nem értek utol, ám Alexandra előzetesen arról beszélt, nagyon készültek a nagy napra: édesapja Szlovákiából szállítja a saját barackpálinkáját, míg barátjuk és kollégájuk, Ódor Kristóf kapta a ceremóniamester szerepét. Alexandra csodálatos esküvői ruháját – amelyet az esküvő előtt néhány héttel egy rafinált képen meg is mutatott – Benes Anita tervezte.

– Szeretem a ceruzaszoknyákat, a testhez simuló vonalakat és Anita is egyetértett velem abban, hogy ebből induljunk ki a tervezésnél – mesélte korábban Alexandra.

Forrás: Blikk