Részletek derültek ki Várkonyi Andrea titkos lánybúcsújáról
2021-09-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Bár a sztáresküvők közül ez érdekli legjobban az embereket, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc lagzijáról nagyon keveset tudni, mivel a pár igyekszik titokban tartani a részleteket, így például Várkonyi Andrea lánybúcsúja kapcsán is.

 

A Story Magazin úgy tudja, az esküvő a jövő hét végén, szeptember 24-én lesz, a pletykák szerint a Tihanyi-félszigeten. Egyes információk szerint a TV2 egykori műsorvezetője egy exkluzív bulival búcsúzik függetlenségétől, ahová csak bizalmas barátnőit hívta meg.

Ilyen például Doszpot Evelin, de a magazin szerint az Egyesült Államokban élő Gombos Edina, Pirner Alma, valamint Andrea egyik sminkes barátnője, Bettina is kapott meghívót a lánybúcsúra.

A helyszín választásánál fontos szempont volt az elszigeteltség, hogy a kíváncsi szemek ne találják meg őket. Emellett persze, a helyszín szépsége is fontos szerepet játszik, így a lánybúcsú szervezőjének remek ötlete támadt: egy luxusvitorlással hajóznak ki a Balatonra néhány nappal az esküvő előtt. Andrea régóta rajong a vitorlázásért, imádja a vizet, ezért a választás egyszerű volt.

Több kül- és belföldi helyszín is felmerült, ám a választás végül a Balatonra esett.

Andrea barátai mindent megtesznek, hogy biztosítsák a tökéletes bulihangulatot. A lánybúcsú latinos hangulatban telik majd, ahol megidézik a riói karnevált is, mivel Andrea Dél-Amerikáért és a latin hangulatért is rajong.

A buli így talán az év legfényűzőbb lánybúcsújának ígérkezik.

Forrás: Blikk