Radics Gigi szakított szerelmével
2019-08-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Radics Gigi és Kai Strachan a romantikus egymásra találást követően, közel egy év után szakítottak.

Radics Gigi

Az egykori X-faktor-zsűritag és volt párja jóformán egész idő alatt távkapcsolatban éltek, hiszen míg Gigi Magyarországon él és dolgozik, addig Kai Los Angelesben. Persze, többször is kiutazott az énekesnő meglátogatni akkori szerelmét, de nem tudtak igazán együtt lenni.

„A külön töltött idő sok mindent megváltoztatott mindkettőnkben. Távolodni kezdtünk egymástól, egyre kevesebbet kerestük a másikat. Amint ezt észrevettem, azonnal felhoztam neki a témát, mert nem szeretem kerülgetni a dolgokat” – kezdte Radics Gigi a Story magazinnak.

Radics Gigi

Távkapcsolatával kapcsolatban Gigi úgy fogalmazott: „Ha úgy vesszük, igazából a telefonomba voltam szerelmes.”

Ezért a pár mindkét tagja azt tartotta a legjobbnak, ha különválnak az útjaik, bár a jó kapcsolat azóta is megmaradt. Viszont az énekesnő úgy érzi, rengeteget változott, sokkal jobban megismerte önmagát és felszabadultabbnak is érzi magát.

„Kai mellett megnyíltam, szembesültem saját magammal. Azzal, hogy mire vágyom egy kapcsolatban, és büszkén vállalom, hogy a vágyaimból nem engedek. Bárki is lesz a következő férfi az életemben, nagyon meg kell majd dolgoznia értem.”

Gigi úgy tartja, sok mindent átértékelt, illetve olyan dolgokat is megtanult becsülni, amiket eddig nem. Így hét, folyamatos párkapcsolatban eltöltött év után felüdülésnek érzi a szingliséget.

Radics Gigi

„Szokták mondani, hogy az erős, sikeres nőknek nagyon nehéz párkapcsolatot találniuk, de én – őszintén szólva – nem foglalkozom ezzel. Persze, nem zárkózom el, ha szembejön a nagy ő, ahhoz túl rövid az élet, de nem keresek tudatosan senkit magam mell. Most jó így, egyedül” – fejezte be gondolatmenetét Gigi.

Forrás: Blikk