20 év után elköltözött a férjétől Wolf Kati
2019-08-16  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Wolf Katinak a mélypontjai közben is a gyermekei voltak az elsők, a saját problémáit a háttérbe helyezte, eközben pedig elvesztette a második apjának tartott énektanárát is.

Wolf Kati

Az énekesnő sosem szokta a nyilvánosság elé tárni a magánéletét. Közösségi oldalait nem árasztja el otthon készült fotókkal, szeretteit nem rángatja a kamerák elé. És bár korábban a koncertjei után szívesen válaszolt rajongói kérdéseire a családját illetően, mostanában már ez sem jellemző rá. A Storynak adott interjújában részletezte ennek okait.

„Az utóbbi hónapokban, időkben, amióta fordulóponthoz ért a házasságunk, és emiatt fél éve már elköltöztem a férjemtől, bizony nehezemre esnek az effajta beszélgetések" – mondta.

Kati szemei előtt mindig ott lebegett szülei jó példája, akik már 50 éve élnek boldog házasságban. Ám bármennyire is szeretett volna a nyomdokaikba lépni, ez egyre távolabb van tőle.

„Soha egy hangos szó nem volt köztük, nem vitatkoztak, nem veszekedtek. Egy gyereknek álom egy ilyen családban élni, felnőni, így – érthető módon – ők voltak számomra a követendő példa. Ákos, a férjem is hasonló példát látott maga előtt, és mi is így szerettük volna, ezen dolgoztunk, hogy összejöjjön. Mégsem sikerült, máshogy osztotta a sors” – részletezte a művésznő.

Wolf Kati

Wolf Kati és férje nem váltak el, csak külön költöztek. Az énekesnő egyelőre azt látta a legjobb megoldásnak, ha két lányukkal kicsit arrébb kezdenek közös életet, de így is mindössze 5 percre vannak a gyerekek apjától, a lányok pedig szabadon mozoghatnak a szüleik között.

„Mivel Ákossal nagyon jó viszonyban maradtunk, továbbra is együtt neveljük a gyerekeinket, ez nagyon fontos mindannyiunknak. Velük kapcsolatban mindig mindent ugyanúgy megbeszélünk, mint eddig, közös programokat is csinálunk négyesben” – mondta.

A zenész 2018-as éve nem csak a különválás, de egy haláleset miatt is különösen nehéz volt: 26 évnyi közös munka után elhunyt szeretett énektanára, akit a második apjának tartott. Az együtt töltött évek alatt mindent megosztottak egymással, végül mégsem sikerült elbúcsúznia tőle.

Utolsó találkozásukkor szeretett volna beszélni vele házassági problémáiról, de úgy döntött, majd legközelebb. Erre a beszélgetésre aztán sosem kerülhetett sor.

„Mivel nem érezte jól magát, nem terheltem a saját problémáimmal, úgy gondoltam, majd a legközelebbi énekóra után. Sajnos, nem lett következő alkalom, aznap délután elment... A mai napig eszembe jut, vajon mit mondana, sőt, szinte hallom is néha a gondolatait" – mesélte az énekesnő.

A párkapcsolati problémái és a gyász okozta fájdalom miatt egy pszichológustól kért tanácsot, hogy hogyan avassa be mindezekbe a gyermekeit. Bár a kilenc- és a tizennégy éves lányának is máshogy kellett elmesélnie a történteket, végül jól megoldotta a problémát, hiszen számára végig ők voltak a legfontosabbak.

Forrás: Blikk