Radics Gigi fél a magánytól
2018-05-30  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Ugyan mióta hazatért közel két hónapos amerikai körútjáról, szinte egy szabad perce sincs, mégis élvezi a szingli létet Radics Gigi (21).Az énekesnő három és fél év után szakított kedvesével, így egyedülálló dívaként ül vissza ősszel az X-Faktorba. Az RTL Klub tehetségkutatójának egyetlen női mentora ráadásul azon is vacillál, így, hogy egyedül van, elhagyja-e a családi házat vagy sem: megtehetné, ám tart a magánytól.

– Amikor ez először felmerült, aggódtam, hogyan érzem majd magam egyedül, ezért egyáltalán nem is akartam elköltözni otthonról – mesélte a Blikknek Gigi. – Ráadásul pont egy olyan időszakban vettünk új lakást a szüleimmel, amikor úgy éreztem, nem is akarok egyedül lakni. Olyan megnyugtató volt, hogy a családom mellettem volt! Ez nem változott, most is szeretek otthon lenni, de tény, sokkal többet járok el szórakozni a tesómmal és a barátaimmal, ami eddig szinte elképzelhetetlen volt számomra. Jól érzem magam a bőrömben.Ez még akkor is igaz, ha az énekesnőnek tényleg alig van szabadideje. Amióta hazajött az Egyesült Államokból, éjt nappallá téve dolgozik.

– Bár nyáron szokás vakációzni, én kicsit előrébb tettem idén, és igyekeztem feltöltődni Amerikában, mert itthon rengeteg dolog várt rám – újságolta Radics Gigi. – Nemcsak az X-Faktor közelgő új évada tartogat kihívásokat, de egy önálló Aréna-koncerttel is készülök november 10-én, ez pedig sok előkészülettel jár.Persze, a Megasztár korábbi győztesének ebben komoly rutinja van, már gyerekként énekesnőnek készült, nyolcévesen saját zenekara volt.– Nekem a zene és az éneklés jelenti a boldogságot, nem is tudnám másképp elképzelni az életem. Tisztában vagyok vele, hogy nem egy átlagos húszéves lány életét élem, de mivel nem is nagyon tudom, hogyan lehetne másként, nagyon boldog vagyok a mostani sorsommal. Sokszor szerintem fel sem fogom, mi történik velem, és jobb is ez így, mert azt hiszem, ha tisztában lennék vele, már biztos, hogy méterekkel a föld felett járnék!

Az elmúlt évben különös barátság alakult ki a világhírű Quincy Jones (85) és Radics Gigi között. Az énekesnőt korábban nyílt levélben is méltatta a művész, meghívta otthonába, idén nyáron pedig a budapesti koncertjén is vendégszerepel. Gigi bízik benne, hogy lesz lehetősége újra meghívni a zenészt – novemberi nagykoncertjén is szeretné a színpadon látni őt.Forrás: Blikk