Rácz Jenőék családi fotózáson mutatták meg a kislányukat
2022-06-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Rácz Jenő és szerelme, Rácz-Gyuricza Dóri első közös gyermeke április közepén jött világra. Az anyuka először hat héttel a szülés után kapott kimenőt, hogy újra visszaállhasson edzeni, de elmondása szerint csak egy félórás átmozgatással kezdett. Dóri fokozatosan szeretne majd visszatérni a régi rutinokhoz, ennek ellenére már több, mint 10 kilót sikerült leadnia szénhidrátcsökkentett diétával is.

 

Kislányuk születése óta hatalmas szeretetburokban élnek, minden pillanatot próbálnak kihasználni, melyet Kamillával tölthetnek. A szülőségbe elmondásuk alapján még igyekeznek belerázódni, Jenő egyaránt kiveszi a részét a ráháruló feladatokból. Legutóbb így nyilatkozott arról, mennyire odavan a lányáért:

"Mondtam is a feleségemnek, hogy ne értse félre, az életemnél is jobban szeretem, de az a szerelem, amit a kislányom iránt érzek, nem e világi" - áradozott az újdonsült édesapa.

A sztárpár ezúttal egy eddig nem látott meghitt, családi fotósorozattal rukkolt elő a közösségi oldalán. Igazán különleges képek születtek róluk, melyen a kisbabájuk arcát szintén megmutatták. Állításuk szerint Kamilla inkább Jenőre hasonlít mind külsőleg, mind személyiségileg.

"Sok dolog történt velem az elmúlt években… De ennél csodálatosabb semmi se volt még" - írta a posztja alá a séf.

"Te vagy a minden, amire nem is tudtam, mennyire vágytam" - érzékenyült el Dóri is.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rácz-Gyuricza Dóra (@gydorejj) által megosztott bejegyzés


Néhány ismert arc is feltűnt a kommentszekcióban, akik sorra gratuláltak a szép családjukhoz.

"Álomgyönyörűek vagytok!" - jegyezte meg Rubint Réka.

"Nagyon édes, Barátom!!! Gratulálok még egyszer!" - szólt hozzá Kabát Peti.

"Csodaszépek vagytok!" - jelentette ki Som-Balogh Edina.

Forrás: Blikk