Puskás Petinek és Dallos Boginak hosszú távú terveik vannak
2020-02-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sok híresség aligha gondolja, amikor elvállal egy munkát, hogy az nemcsak a karrierjét változtathatja meg, hanem az egész életét.

Valószínűleg Dallos Boginak (22) sem jutott az eszébe, hogy beül a 2019-es X-Faktor mentorai közé, és megtalálja a „nagy őt” is. Főleg azért, mert mentortársával, Puskás Petivel (35) már hat éve ismerték egymást. A közös munka és a rengeteg együtt töltött idő alatt azonban rájöttek, többet éreznek egymás iránt, mint barátság.


A két énekes románca a nyáron kezdődött, amikor aztán a mentorházas válogató miatt napokat töltöttek összezárva, már egyértelmű volt, hogy együtt tervezik a jövőt. A műsor alatt végig forrt körülöttük a levegő, minden adásra együtt érkeztek, majd együtt távoztak. Sőt, az adás szüneteiben Peti már több időt töltött Bogi öltözőjében, mint a sajátjában, ennek ellenére a műsorban, míg forgott a kamera, kínosan ügyeltek arra, hogy ez ne derüljön ki.

– Azt gondolom, mi a műsorban nem szerelmesekként, hanem mentortársakként vagyunk jelen. Az, hogy egy párt alkotunk, egyáltalán nem befolyásolja a döntéseinket a versenyben – mondta korábban Bogi.


Bár azóta rengeteg közös képet osztanak meg rajongóikkal, azért igyekeznek óvni a magánéletüket.

– Jól megvannak, hatalmas a szerelem. Peti rengeteg időt tölt Boginál, szinte olyan, mintha már ott lakna. Bár még nem mondta fel az albérletét, csak idő kérdése, mikor költöznek össze – súgta meg tapasztalatait egy ismerősük, aki arról is tud, hogy a családi bemutatások jól sikerültek.

– Bogi famíliája nagyon megszerette Petit, ugyanúgy, ahogy az ő szülei és barátai is megkedvelték az énekesnőt. Nem kétséges, a 13 év korkülönbség ellenére remekül összeillenek, és hosszú távú terveik vannak. Senkit nem lepne meg, ha Peti még az idén eljegyezné Bogit, hiszen egyértelmű, benne megtalálta a lelki társát.

Forrás: Blikk