Polyák Lilla Mátéval való megismerkedésükről vallott
2020-02-17  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Sok hazai híresség is a munkának köszönheti a szerelmét. Szinetár Dóra (43) és Makranczi Zalán (40) 2012-ben A mizantróp próbái során szerettek egymásba, azóta közös gyermekük is született. Bereczki Zoltánt (43) is a közös munka hozta össze Bata Évával (33).

Tolvai Reni (28) és Kállay Saunders András (28) tíz éve, a Megasztár ötödik szériájában vetélytársak voltak, s azóta is együtt vannak. Janza Kata (47) sem gondolta volna, hogy A nők az idegösszeomlás szélén című darab beugró színésze, Pesák Ádám (27) lesz számára az igazi, ahogyan Polyák Lilla sem (43), hogy a nála 16 évvel fiatalabb Gömöri András Máté (27) lesz a férje.


– Nem értettem, miért ostromol, így rendre nemet mondtam a felkínált találkákra. Egyszer aztán beállított a kedvenc kávémmal, ami nagyon jólesett. Mivel a férjemmel való különválás után jól éreztem magam hármasban a gyerekekkel, nem így terveztem, de olyan erős volt köztünk a vonzalom, hogy be kellett látnom, szükségem van Máté közelségére – mondta a Blikknek Polyák.

Forrás: Blikk