Pocakos fotót posztolt Horváth Gréta
2024-06-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Horváth Gréta állítása szerint egyelőre nem szeretne közös gyermeket a párjával, de az anyaságot semmi pénzért nem adná. A korábbi kapcsolatából született kisfia már 10 éves, vagyis egy évtizede, hogy édesanyává vált. Azt a pillanatot a mai napig a szívében őrzi, most pedig elárulta, hogyan vészelték át a nehezebb időket.

Horváth Grétára 2022 tavaszán újra rátalált a szerelem a Meggyes Dáviddal való szétválása után. Állítása szerint pont a legjobbkor lépett be az új férfi az életébe, ugyanis már teljesen elengedte a múltat, így lelkileg meggyógyult. A családjának és a kisfiának is bemutatta a párját, akik nagyon megkedvelték őt. Az édesanya korábbi elmondása szerint az új kedvesével egyelőre nem terveznek közös gyermeket, hiszen teljesnek érzi az életét így is, különösen, hogy Filippel egyre szorosabb a kapcsolata, ahogy a kisfiú egyre nagyobb lesz.

Anyaként próbál mindig helyt állni

Bár nem szokása a családjáról részletekbe menően beszélni, ezúttal kivételt tett, mivel különleges napra virradt: a kisfia a 10. születésnapját ünnepli. A barna szépségnek ez a dátum azért is fontos, mert 10 évvel ezelőtt vált édesanyává, amiért azóta is minden nap hálát ad. Gréta egy évekkel ezelőtt készült, meghitt hangulatú, pocakos fotóval köszöntötte fel a fiát, kiöntve az érzéseit.

„Holnap lesz 10 éve annak, hogy édesanya lettem és megszületett a fiam. 10 év rengeteg idő. Elképesztően intenzív dolgokat éltem, éltünk meg ketten. Túl sokat tapasztaltunk ennyi idősen mind a ketten. Tulajdonképpen, ha nagyon őszinte akarok lenni, akkor én valahol vele nőttem fel. Vele a karomban tanultam meg az akadályokat átugrani. Vele a karomban tanultam meg újratervezni számtalanszor. Ő volt az a kis ember, aki mindig mellettem volt. Ő volt az, aki hosszú idő után, amikor már beszélni tudott, mondta, hogy jó éjszakát neked is! Emlékszem erre a mondatra, mert sokáig csak én kívántam és nem jött válasz sehonnan. Voltak az életünkben meghatározó pillanatok, hol jók, hol pedig felejthetőek. Minden törekvésem azért teszem, hogy könnyebben boldoguljon majd" – írta elérzékenyülve, majd hozzáfűzte:

„Igyekszem jó anya lenni, bár nem adok neki reggelente zellerlevet. Na, bumm. Nagyon érzelmes a kapcsolatunk. Sokat beszélgetünk, és mérhetetlenül nagy az érzelmi intelligenciája. Okos, talpraesett. Igaz, még csak 10 éves, de mindenről van véleménye és hatalmas a szíve. Emlékszem, amikor megszületett, felhő illata volt. Nem tudom, miért, de a mai napig így hiszem és emlékszem rá, amikor megfogtam a pólyában. Az biztos, amíg én élek, annyira szeretlek, mint ahány csillag van az égen. #mindenholnapszeress – ez az ő kívánsága, és bízom benne, minden nap meg tudom neki adni azt az őszinte, tiszta, biztonságos szeretetet, amit minden gyerek megérdemel. Feladhattam volna rohadt sokszor, de van, ami mindig talpon tartott. TE! Én nagyon igyekszem”.