Pintér Tibornak elege lett Tóth Andiból
2018-01-09  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Áll a bál a készülő Jimmy-musical körül! Elege lett ugyanis Tóth Andiból (18) Pintér Tibornak (43).

A fiatal énekesnő még a felajánlott szerepét is bukhatja a nyilatkozatai miatt. A Nemzeti Lovas Színház igazgatója – aki a készülő darabban Zámbó Jimmyt alakítja majd – egy jelentős szerepre kérte fel Andit.Az X-Faktor korábbi nyertese azonban a minap a Reggeliben eléggé rossz véleménnyel volt a lehetőségről.

– Annyira régóta megy ez a Pintér Tibor–Tóth Andi dolog, hogy már a könyökömön jön ki – mondta a műsorban az énekesnő, akit az sem nyűgözött le, hogy szerepe szerint csókolóznia kellett volna Pintérrel.

Pintér szerint Tóth Andi nagy hibát követ el: összekeveri a magánéleti érzéseit a szakmai döntéseivel, amely nem kifizetődő. A színész azt is hozzátette, a fiatal lány hatalmas ziccert hagy ki, ha nem vállalja a Pintér által megálmodott darabokban való szereplést, Tenya ugyanis hosszú távon gondolkodik Andiban. De ha nem kell neki, akkor Pintér másnak adja a szerepet.– Ő egy igazán tehetséges és ügyes fiatal lány, akinek nagyon jó a zenei stílusérzéke és nagyon jól képes szerepekbe bújni. Ezért is szerettem volna, ha játszik nálunk – kezdte a Blikknek Pintér. – Nemcsak a február 3-án premierjét ünneplő Jimmy-musical őszi turnéjában képzeltem el, de több musicalgálában, más szerepekben is a színházamban. Ám úgy tűnik, Tóth Andi nem látja azt, mekkora lehetőséget kaphatna ezzel. A minap arról mesélt egy interjúban, hogy amerikai karriert szeretne építeni, pedig még a magyart is éppen csak elkezdte – jelentette ki Pintér Tibor, aki elárulta, a héten egyeztet újra Tóth Andi menedzsmentjével az ajánlatról.

Egyelőre azonban úgy tűnik, a közös munka várat magára, főleg hogy Tóth Andi és Pintér Tibor a Celeb vagyok, ments ki innen! című dzsungeles sztár-valóságshow óta nem találkozott egymással.

– Engem személyesen sosem keresett meg Pintér Tibor, csak a sajtóból értesültem arról, hogy tárgyalni akar a menedzsmentemmel. Mint férfi, nem az esetem, én sokkal inkább a barna, szerény srácokat szeretem, kevesebb egóval – mondta nevetve Tóth Andi, akinek tervezett szerepét az elképzelések szerint így feb­ruárban a szintén az X-Faktorban megismert Illyés Jenifer alakítja majd.Forrás: Blikk