Pintér Tibor szerint a hűtlenség bocsánatos bűn
2017-06-24  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Pintér Tibor a Micsoda nők! című műsorban vallotta be, hogy volt már házas asszony szeretője, és mesélt arról is, mit gondol a megcsalásról.

- Sokféle motivációja lehet egy nőnek, aki félrelép. Tapasztalataim szerint a szebbik nemnél ez nem a szexhiányról szól. Míg a férfiak egy jó kapcsolatban is mennek a libidójuk után, addig egy nőnek érzelmi sivárság, kiüresedés és szeretethiány kell ahhoz, hogy félrelépjen - mondta a színész Best magazinnak.Pintér szerint a szeretői kapcsolat bája a bujkálás, titok és a meghitt szerelmes órák. Úgy véli, hogy bár érezheti magát másodiknak egy szerető, de akár gondolhatja azt is, hogy csak ő tudja megadni, amit más nem.

- Nekem például legyezgette a hiúságomat, hogy valójában én kellek annak a nőnek. Sosem volt lelkiismeret-furdalásom, úgy gondoltam, van oka félrelépni, és hogy a férje igenis sokat hibázott. Nem gondolom, hogy a harmadik vádolható bármivel is - mondta.

A színész egy tíz évvel ezelőtti kapcsolatáról elárulta, hogy a hűtlen feleséggel való viszonya majdnem egy évig tartott, eközben pedig a nő beleszeretett Pintérbe. A férfi nem akarta, hogy rámenjen a házasságuk, így nehezen, de elengedték egymást.- A sors fintora, hogy a kapcsolata sokkal jobb lett, miután tapasztalta, milyen szeretőnek lenni. Végül gyerekük is született... Talán a mi viszonyunk a bocsánatos bűn kategóriájába tartozik. Még egy kicsit büszke is vagyok magamra, hogy megmentettem egy házasságot - mesélte, majd hozzátette:

- Igenis elítélendő, ha valaki hűtlen, viszont léteznek bocsánatos bűnök.

Forrás: Blikk