Pintér Tibor harmadszor is megnősülne
2020-07-07  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Pintér Tenya és a nála huszonkét évvel fiatalabb Ilyés Jenifer szerelmének története majdnem egy éve kezdődött a színpadon, a karantén pedig még közelebb hozta egymáshoz a párt. A Nemzeti Lovas Színház alapítójának fejében már az is megfordult, hogy harmadszor is megházasodna.

Ilyés Jenifer új klipjében nem hagy teret a fantáziának, ugyanis igen szexi ruhákban jelenik meg.

„Amíg fiatalok vagyunk, használjuk ki az adottságainkat, én abszolút ebben hiszek” – magyarázta Jenifer a Mokkában, ahol elsőként mutatta be Forró vágy című számát. Párja, Pintér Tenya nagyon büszke az énekesnőre, ám az nem annyira tetszik neki, hogy más férfiak is megbámulják őt.

„Ha nincs féltékenység, az tragédia egy kapcsolatban. Én azt vallom, hogy a középúton haladva jó féltékenykedni egy kapcsolatban is. Mert az sem jó, ha nincs szerelemféltés, de az sem, ha túlzó. Én közepesen vagyok féltékeny Jeniferre” – mondta a Borsnak Tenya.

Jenifer karrierjének nagy löketet adott a Sztárban sztár! című műsor, akkor jött rá, hogy popénekesként is szívesen színpadra állna.

„Számára most az fontos, hogy a színészet mellett kiteljesedhessen, én pedig támogatom benne. Büszke vagyok az új dalára” – tette hozzá a Nemzeti Lovas Színház alapítója.

A pár kapcsolatának elmélyítését segítette a karantén is, ahol több időt tudtak egymással tölteni, a kapcsolatukra, a lelkükre és a színészetre fókuszálva.

„Nekem volt már két házasságom, de elgondolkodtam rajta, hogy ismét nősülnék. Annál is inkább, mert a Szilaj című musicalben már a feleségemet játssza Jenifer” – mesélte a színész.

A páros a Nemzeti Lovas Színház fellépései miatt járja a világot, felkérést kaptak Katarból, Kelet-Mexikóból és Ausztráliából is. A sok élmény pedig csak gazdagítja majd a szerelmesek kapcsolatát.

Forrás: Blikk