Pintér Tibor büszke, de féltékeny is a barátnőjére
2017-12-31  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Most már nemcsak a lovas színház igazgatója, hanem az egész ország megcsodálhatja, micsoda bombázó Pintér Tibor (43) barátnője, Friderika (20).A fiatal lány a napokban második lett a Miss Hungary szépségversenyen. A szőke macsó melle egyrészt dagad a büszkeségtől, ugyanakkor sokszor nyomást is érez a mellkasában, kedvese ugyanis egyre több férfi rajongót gyűjt össze.

– Elég féltékeny típus, főleg az elmúlt egy hónapban vettem észre, hogy nehezebben viseli, ha mások is szemet vetnek rám – tudtuk meg Pintér barátnőjétől, Friderikától, akinek a szerelem és az ismertség egyszerre kopogtatott az ajtaján. Bár nem akart híressé válni, komolyan gondolja a kapcsolatát a színésszel, ezért kitart mellette.– Sokan megtalálnak azzal, hogy csak fel akarok kapaszkodni a hátán, de sokszor kapok olyan férfiaktól is üzeneteket, akik bókolnak. Tibi ezt nehezen viseli, nagyon féltékeny az utóbbi időben, de szerintem ez azért lehet, mert egyre fontosabb vagyok a számára. Ez így egészséges, valamennyi féltékenység kell, hogy legyen egy kapcsolatban, különben nincs szenvedély – magyarázta lapunknak a Miss Hungary első udvarhölgye.

Pintér Tibor szerint belőle még a féltékenység is pozitív érzelmeket hoz elő.– Egy egészséges féltékenység, a harc a szerelemben és a szexualitásban nagyon jó hajtóerő. Mindenki olyan nőt szeretne, aki mások számára is vonzó, szexi. Ránk is jó hatással van ez a kis plusz – fejtette ki véleményét a lovas színház igazgatója, aki olykor nem örül a sok bókolónak, mégis büszke szerelme szépségére.

– Friderika nagyon szép és izgalmas csaj, méltán lett második a Miss Hungaryn, bár úgy tudom, hogy nagy vita volt a zsűriben, csak egy hajszállal csúszott le az első helyről – árulta el a színész.

– Igazi alföldi menyecske, a szó legjobb vonatkozásában egy cuki és tűzrőlpattant lány. Emellett babaarca, vibráló kék szeme és gyönyörű fekete haja van – sorolta Pintér Tibor.Pintér Tibor mielőtt kiutazott Afrikába, hogy részt vegyen a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban, brutálisan kigyúrta magát.

– Sokan beszólnak, hogy ez a hülye hova gyúr ennyit. Erre én azt mondom, hogy bátran irigykedhetnek rám, 43 évesen ilyen jó kondiban vagyok, és egy húszéves szépség a barátnőm.

Forrás: Blikk