Perjési Tamásék sikerrel jártak a lombik programmal
2023-10-01  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Perjési Tamásnak és feleségének, Alíznak rengeteg nehézséggel kellett megküzdeniük azért, hogy gyermekük lehessen.

A HírTV műsorvezetője és szerelme hosszú évekig próbálkoztak, ám folyton kudarccal kellett szembenézniük. Most azonban hatalmas örömhírről számoltak be: első gyermeküket várják. Alíz a terhesség 22. hetében jár, januárra várható a baba érkezése, akiről azt is elárulták, hogy kisfiú.

„Rögös utat kellett bejárnunk, mire eljutottunk a mostani várandósságig, mert a baba nem fogant meg természetes úton, így mesterséges megtermékenyítést kellett igénybe vennünk. Volt két inszeminációm, amelyek, sajnos, sikertelennek bizonyultak. A harmadiknál felcsillant a remény, ráadásul a beavatkozás Valentin-napra esett, ami kedves számunkra, de az örömünk rövid ideig tartott: a magzatot kéthetes korában elveszítettük” – árulta el Alíz. Neki és párjának végül a lombikprogramot kellett választaniuk, és sikerrel is jártak. Tamás úgy véli, egy kisebb csoda áll a dolog a hátterében.

„Amikor a klinikáról autóztunk hazafelé, a rendőrök egy csomópontnál leállították a forgalmat, ugyanis ott haladt át Ferenc pápa menete. Megálltunk, kiszálltunk a kocsiból, majd integettünk a Szentatyának. Hívő emberként bizonyosak vagyunk benne, hogy akkor Ferenc pápa megáldotta a gyermekünket, és így bizalommal várhatjuk az érkezését. Mindenki másképp véli, de szerintem nincsenek véletlenek, a Jóisten vezet minket az utainkon” – fogalmazott a műsorvezető, aki a gyermek nevét sem tartotta titokban.

„Ha lány lenne, akkor Alíz váIaszthatna nevet, így beszéltük meg, de mivel fiú lesz, a Tamás Jenő keresztneveket viseli majd, utánam, illetve nagyapám után” – mondta Tamás, aki már több mint tíz éve ismeri a szerelmét, ám csak 2020-ban ébredtek rá, hogy többet éreznek egymás iránt szimpla barátságnál.