Peller Mariannék nem indították el a válást, harcolnak a házasságukért
2023-06-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Van még remény, Peller Mariann és férje talán egyszer még újra egy pár lehet. A műsorvezető és Juni György között a kezdeti feszültség már a múlté, egyre több időt töltenek ismét együtt, és – mint megtudtuk – még a válást sem indították el.

Derült égből villámcsapásként ért mindenkit, amikor Peller Mariann tavaly októberben bejelentette, hogy tizenkét év után elválnak útjai két fia édesapjával. A műsorvezető az okokról a mai napig nem nyilatkozott, ahogy arról sem, milyen viszonyban vannak azóta a férjével. Csak sejteni lehetett, hogy komoly konfliktus vezetett a szakításhoz.

Most azonban úgy tűnik, sikerült túllépniük a sérelmeken, hiszen újra közelednek egymáshoz, sőt, talán még arra is van remény, hogy újrakezdjék a házasságukat. Egy szemfüles olvasóriporterünk ugyanis – akinek az információjáért természetesen járt a tízezer forintos jutalom – arról számolt be, hogy pünkösdvasárnap Mariannt a férjével és két fiával közösen látta Esztergomban kirándulni.

– Nagyon meglepődtem, amikor megláttam őket, mert már hónapokkal ezelőtt arról olvastam, hogy nem élnek együtt. Ehhez képest olyanok voltak, mint egy igazi család. Jókedvűnek tűntek, Mariann és a férje között sem volt érezhető a feszültség, pedig korábban lehetett arról hallani, hogy nem volt békés az elválás.

Egy, a párhoz közeli forrás szerint arra is van esély, hogy tiszta lappal újrakezdjék a házasságukat.

– Mariannék megpróbálják megmenteni a házasságukat. Az az igazság, hogy a szakítás is eleve egy hosszú folyamat volt náluk. Semmit sem kapkodnak el, ezt jól példázza, hogy még a válókeresetet sem nyújtották be, pedig tavaly októberben jelentették be, hogy külön utakra lépnek – mondta a műsorvezető egyik ismerőse. – Mostanában egyre több a közös családi programjuk a gyerekekkel négyesben, amely mindenképpen biztató. Most mindketten úgy érzik, már nem más irányba tart a hajójuk, de azért még sokat kell dolgozniuk azon, hogy minden rendbe jöjjön közöttük, ha ez egyáltalán lehetséges. Mindenesetre az esélyét megadják ennek. Bízom benne, hogy sikerül nekik, vannak jelek, amelyek azt mutatják, lehet esély a békülésre. Szurkolok nekik.