Padlóra került Meggyes Dávid
2023-12-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Hiába a szétköltözés, nem nyugszik bele a történtekbe Meggyes Dávid, aki információink szerint még mindig táplál érzelmeket Stana Alexandra iránt. A táncosnő és az üzletember szerelme két év után került veszélybe. Alexandra már el is költözött az albérletükből, ám úgy tudjuk, meglehetősen közel laknak egymáshoz.

– Alexandra az édesanyjához költözött, akinek az otthona mindössze néhány utcányira van attól a lakástól, ahol éltek. Annak idején épp ezért esett Dávid választása erre a albérletre, mert közel van a párja édesanyjához, ezért gyakorlatilag bármikor összefuthatnak az utcán egymással – mondta egy, a párhoz közel álló ismerős, aki azt is elárulta, hogy a barátok egy percre sem hagyják magára Alexandrát. – Próbálják elvonni a figyelmét arról, hogy sokat agyaljon azon, hogyan tovább. Többen úgy gondolják, nem kellene kibékülnie Dáviddal, mert amióta szétköltöztek, Szandra sokkal felszabadultabbnak tűnik... mintha lekerült volna a válláról egy súly.

Az informátor szerint ez amiatt lehet, mert más elképzeléseik vannak az életről, egy párkapcsolat működéséről.

Ettől függetlenül úgy tudjuk, Dávid bízik benne, hogy tudják rendezni a soraikat, azaz idővel újra egy pár lehetnek. Egyelőre képtelen belenyugodni a helyzetbe, hiszen szereti Alexandrát, szeretné visszakapni őt. Érdeklődésünkre Meggyes Dávid nem kívánt nyilatkozni, Stana Alexandrát pedig eddig nem értük el, ám a férfi egy ismerőse elárulta lapunknak: a kialakult szituáció megviseli Dávidot.

– Dávid nincs jó passzban, megviselik a történtek, el van keseredve. Szeretné visszakapni Alexandrát, és próbál is tenni ezért, de egyelőre falakba ütközött. Igyekszik tiszteletben tartani, hogy Alexandra igazi művészlélek, noha ez okozott már problémát a kapcsolatukban. Arra is odafigyel, hogy Alexandra tudja, az érzései még nem hűltek ki iránta, s a közösségi oldalán is csak tisztelettel ír a teljesítményéről. A szerelem az ő részéről minden bizonnyal még nem múlt el, ezért minden követ megmozgat, hogy visszakapja őt – súgta meg az üzletember egyik ismerőse.

Mint ismert, a pár két évvel ezelőtt esett szerelembe, noha a kapcsolatuk nem indult zökkenőmentesen: Dávid a feleségét, Horváth Grétát hagyta el a táncművészért, aki alig fél évvel korábban mondta ki a boldogító igent Köcse Györgynek. Akkor úgy tűnt, a nehéz indulás csak még inkább megerősítette a kapcsolatukat.

– Kellenek a mélypontok, amelyek hatására az ember megválaszol magában kérdéseket, megfogalmazza, mit is keres az életben – mondta korábban Stana Alexandra.