Őszintén mesélt a házasságáról Hevesi Tamás
2024-05-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Irigylésre méltóan jó kapcsolatban él Hevesi Tamás és a felesége, Kriszta. Az énekes a Palikék Világa by Manna Szóló című műsorában Dombovári Vandának mesélt a házasságról.

„Nagyon szeretem a nevetést, mert a világ egyik legszebb nyelve. A pozitív gondolkodást, a mosolyt, szeretem azokat az embereket, akik pozitívan állnak a világhoz, a saját életükhöz, nem pedig lehúzós, lefelé döngölő személyiségek. Kriszti is maximálisan ilyen, nem véletlen, hogy ilyen lett a szakmája. Más embereken segít, ami egy csodálatos történet” – kezdte Hevesi Tamás a Palikék Világa by Manna legutóbbi adásában.

„Mi minden nap nagyon sokat beszélgetünk, pedig ő is késő este ér haza, meg én is, akkor nem vagyunk frissek. De mégis azonnal töltjük egymást. Egymás akkumulátorai vagyunk. Krisztivel csodálatos az életem, és tényleg naponta, amikor csak tudjuk, hívjuk egymást. Lehet, hogy csak egy nap egyszer, de aztán este átbeszéljük a nehéz napot. Egy biztos, mindenben a lelki támaszom, s talán azt is mondhatom magamról, hogy én is az ő lelki támasza vagyok. Hiszen azért nekünk ventillálnunk kell, főleg neki. Gondoljunk csak bele, milyen sorsokat kell megoldania... és amikor utána kijön a rendelőből, ismét az én feleségem. Nyilván nem hozza haza a problémákat” – magyarázta Hevesi.

„Ezt le kell tudni választani, ez egy szakma. Egy olyan szakma, hogy én énekesként felmegyek a színpadra, de amikor lejövök, Hevesi Tamás magánember vagyok. Ezt ketté kell választani, és ezt mindig el is szoktam mondani. Engem például ne engedjenek előre a postán, amikor sorban állok...” – mondta Hevesi Tamás.