Ostromolják a nők a Dancing with the Stars győztesét
2021-03-26  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Már több mint három hónapja annak, hogy Gelencsér Timi és Hegyes Berci megnyerték az ország egyik legnépszerűbb vetélkedőjét, a Dancing with the Stars-t. Timi azóta sem állt le a munkával, jelenleg épp Dominikán forgat az Exatlon stábjával, de mi történt partnerével, az örökvidám Bertalannal? Erre adott most választ a népszerű táncos a Story Magazin megkeresésére.

 

"A műsor vége óta visszatértem a tánctanításhoz. Folyamatosan ingázom az országban, mert több városban is tanítok. Nagykanizsától Kaposvárig. A saját bőrömön tapasztalom mennyire megnőtt az érdeklődés a tánc iránt a műsor hatására. Rengetegen szeretnének társas táncot tanulni" - magyarázta az oktató aki arra is kitért, hogy a műsornak köszönhetően a hölgyek körében is hatalmas népszerűségre tett szert.

"Temérdek üzenetet kapok és minek is tagadjam, sok hölgy próbál a közelembe férkőzni. Sokan hízelegnek nekem és elég széles skálán mozog, ahogy próbálnak megismerkedni velem. A lányok elsősorban magánórákat szeretnének. Tartok is ilyeneket, de erre most a járvány miatt csak akkor van lehetőség, ha valaki kiváltja a hivatalos versenyengedélyt a szakszövetségtől. Szóval bonyolult a dolog ahhoz, hogy egy lány csak azért váltsa ki, hogy randizzon velem. Persze vannak hölgyek akiket jobban vonz a személyem, mint a tánctanulás iránti vágy."

Forrás: Blikk