Összeköltözött új szerelmével az egykori Nagy Ő
2024-06-18  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Az egykori Nagy Ő a műsor után három évvel találta meg a szerelmet.

Tóth Dávid 2021-ben szerepelt a Nagy Ő című műsorban, ahol akkor magabiztosan választott társat maga mellé, ám a kapcsolat nem volt hosszú életű, mivel hamar kiderült, hogy mégsem illenek össze annyira, mint azt először gondolták. Az olimpikon kajakozó ezután nemigen kereste a szerelmet, most, évekkel később azonban úgy tűnik, fél évvel ezelőtt megtalálta szíve választottját, Timit, akivel igencsak komoly a kapcsolata.

„Tulajdonképpen eddig sem titkoltuk, hogy együtt vagyunk, de el kellett jutnunk egy bizonyos szintre, hogy ne csak a barátok és a család tudjon rólunk. Fél év után kijelenthetem, hogy biztos lábakon áll a kapcsolatunk, azonban továbbra sem szeretnék túl sokat megosztani a kapcsolatunkról” – mondta a Borsnak, hozzátéve, hogy az edzőteremben ismerték meg egymást.

„Egyikőnk részéről sem volt ez egy tudatos párkeresés. Véletlenül botlottunk egymásba. Ugyanabba az edzőterembe jártunk, a csoportos órákon többször találkoztunk. Mindig jó a hangulat, beszélgetünk egymással, és valahogy kialakult, hogy Timivel különösen jól megértjük egymást. Végül decemberben elhívtam randizni, és onnantól már magától alakult minden” – idézte fel, majd elárulta, hogy már össze is költöztek.

„Szinte mindig együtt voltunk, ezért nem láttuk akadályát, hogy össze is költözzünk. Már négy hónapja, hogy együtt élünk. Mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember. Nálunk nagyon hamar kiderült, hogy abszolút működik a dolog, még egyetlen vitánk sem volt! Mindent meg tudunk beszélni higgadtan egymással. A párkapcsolatokban gyakori vitatéma a rendrakás, a házimunka. Náluk ez sem akadályozó tényező. Mindketten nagyon rendszerető emberek vagyunk, nincs feszülés ebből, hogy egyikőnk halogatná a házimunkát” – jelentette ki.