Összejött Bradley Cooper és Jennifer Garner?
2020-08-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Titokban szerelem szövődhetett Bradley Cooper és Jennifer Garner között? A TMZ információi szerint a színész és a színésznő között kialakulóban lehet valami, miután flörtölés közben kapták őket lencsevégre Malibun a strandon.

Friss lesifotók tanúsága szerint egymásra találhatott Bradley Cooper és Jennifer Garner. A színész és a színésznő jó barátsága hosszú évekre nyúlik vissza, korábban együtt játszottak az Alias című krimisorozatban is, ám mostanra úgy tűnik, gyengéd érzelmeket táplálhatnak egymás iránt. Azokon a fotókon legalábbis – amelyeket Malibun, a közös strandolásuk során készítettek róluk szerdán – messziről lerí, hogy megvan köztük az a bizonyos szikra.

Önfeledt strandolásukra a színész Irina Shaykkal közös lányát, a 3 éves Lea De Seine Shayk Coopert is magukkal vitték. A TMZ több közös képet is közölt róluk, amelyeket a linkre kattintva tekinthet meg.

Az amerikai hírportál egy informátortól ráadásul úgy értesült, hogy nemrégiben Jennifer Garner is szakított párjával, John Millerrel, így a szintén szingli Bradley Coopernek szabad lehet a pálya. A portál szerint már az Alias című sorozat forgatása alatt is lehetett köztük valami, ám a kapcsolatukat – ha valóban volt – nem vállalták a nyilvánosság előtt.

Forrás: Blikk.hu