Orosz Barbi ismert színész kedvese volt
2016-12-28  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Budapest - Meglepően sok részletet árult el magánéletéről a Fem3 bájos műsorvezetője.- Volt ismert párom, de azt nem tudja senki, hogy ki volt - mondta sejtelmesen Orosz Barbara (37) a Mokkában, mire Demcsák Zsuzsa (38) és Szebeni István (40) valósággal rávetette magát a Hálószobatitkok című talkshow háziasszonyára, aki nevet bár nem mondott, de valamit azért elárult.- Kettő is volt. Az egyikből színész lett - zárta le a pikáns témát Barbi, aki ismét szingli, pedig három hónapja még azt újságolta, hogy ismét párra talált.

Orosz Barbi azt is elismerte, hogy még nincs túl azon a kapcsolatán, aminek egy évvel ezelőtt lett vége.

- Tavaly karácsonykor mondtam azt, hogy ez így nem mehet tovább. Ekkor egy öt éves kapcsolatot zártam le, de persze nem zártam le, hiszen még mindig vannak érzelmeim - mondta a műsorvezető, mire Demcsák Zsuzsa a képernyőn keresztül kérte meg az érintett férfit, hogy hívja fel.

Barbara azt is hozzátette, hogy ő így, szingliként is jól érzi magát. - Most párkapcsolat nélkül is szuper jó.  Azok félnek egyedül lenni, akik nem szeretik saját magukat. Úgyhogy, most jó. Szeretek egy kicsit magamra ismerni, és kicsit lenyugodni - vázolta Orosz Barbara.Forrás: Blikk