Opitz Barbiéknál nem csitul a botrány
2023-06-14  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Továbbra sem csitul a vita Opitz Barbi édesapja és az énekesnő szerelme közt: a férfi ismét durva szavakkal illette lánya választottját. A jogász szerint ez még nem minősül fenyegetésnek, de így is lehetséges feljelentést tenni ellene, amennyiben Barbi és a kedvese így döntenének.

Opitz Barbi és családjának botránya fél évvel ezelőtt robbant ki, miután az énekesnő váratlanul eltűnt. Barbi szülei emberrablással vádolták meg a lányuk párját, Albertet, aki mellett azóta is kitart a fiatal énekesnő. Ám utóbbi édesapja ezzel kapcsolatban már többször is kifejezte az ellenérzéseit, olykor egy thrillerbe illő módon.

A Barbi környezetében élők közül egyre többen gondolják azt, hogy a családi botrány hamarosan tettlegességig fajulhat, ugyanis a két férfi közt egyre romlik a helyzet, a feszültség fokozódik. Az énekesnő édesapja ugyanis egy újabb videóüzenetet tett közzé, amelyben korántsem finomkodott: durva sértésekkel illette Albertet, arra hivatkozva, hogy az folyamatosan provokálja őt.

Tudjátok, mit csinál Serleg Albert? Írogat nekem oldalakról. A TikTokra... most feltettem a Daewoo Lanost, hogy eladó, erre odaírta nekem, hogy 20 ezer kp. Azt hiszed, te nyomorult, hogy ezzel elérted a célod? Te patkány! Én felajánlottam neked azt, hogy gyere ide hozzám, te patkány féreg! De most már nem, hanem azt mondom neked, hogy hegy heggyel nem találkozik, de én veled fogok találkozni, te büdös k...ög

– fogalmazott Barbi apja, Tamás.

Nem fogod teljesen tönkretenni az életemet, ezt most megígérem neked. Ezt vedd komolyan, mert én elkaplak, neked annyi! Amúgy jobb ha tudod, így is, úgy is találkozol velem, te sz...r alak, te mocsadék.

Egy jogász az üggyel kapcsolatban elmondta: jogilag ez még nem számít fenyegetésnek, ennek ellenére lehet feljelentést tenni.

– A szövegkörnyezet alapján ez a rágalmazás, becsületsértés törvényi tényállása lehet, fenyegetés – hiába hangzik ijesztőnek – nem nagyon. Az ilyen jellegű ügyeket magánvádas eljárásban lehet lefolytatni – árulta el dr. Nagy József ügyvéd.