Ő rabolta el a The Voice coachának szívét
2023-09-09  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Mátraházi luxuslakosztályból posztolt fotókat a közösségi oldalára Manuel: a képeken egy gyönyörű, szőke hölgy is felbukkan, mégpedig egy hatalmas ágyon. Rózsaszirmokkal teleszórt pezsgőfürdő, óriási ágy és luxus: így romantikázott csinos kedvesével a Voice coacha.


Manuel posztja alatt a rajongók egyből találgatni kezdték, vajon ki lehet a szőke szépség, aki elrabolta az énekes szívét. A Blikk információi szerint a gyönyörű hölgy influenszer, ráadásul nem újkeletű a kapcsolata Manuellel.

– Úgy tudom, korábban már egy párt alkottak, ám akkor nem végződött szerencsésen a dolog. Most azonban ismét találkoztak és adhattak maguknak még egy esélyt. Egyelőre rózsaszín ködben úsznak mindketten, szinte kivirultak a boldogságtól, amióta ismét együtt vannak – állítja egy ismerős.

A közeli barát szavait alátámasztja, hogy Laura is megosztotta az Instagram-oldalán a fotókat az álomszép mátraházi Hotel Residence Ózonból, a követői pedig nem győznek gratulálni neki, hogy milyen szép párt alkotnak Manuellel.