Németh Kristófék izgatottak a második baba miatt
2023-07-15  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Németh Kristóf felesége, a gyönyörű Zita augusztus elejére van kiírva, ám a kismama úgy véli, könnyen lehet, hogy előbb megérkezik a kisbaba. A házaspár izgatottan várja az előttük álló időszakot.

Németh Kristóf arról számolt be, hogy az újszülött érkezésééig már csak néhány napuk, esetleg hetük van. Kristóf felesége, Zita pedig biztos benne, hogy a kis jövevény hamarabb érkezik annál, mint ahogyan azt az orvosok jósolták.

Már nyár elején is mindenki azt kérdezte tőlem, mindjárt szülni fogok-e, mert nyolc hónaposan is hatalmas pocakom volt. A nőgyógyászom szerint a baba befordult a szülőcsatornába, és úgy helyezkedik el a hasamban, hogy akár júliusban világra jöhet

– meséli izgatottan az édesanya a szentendrei házuk kertjében.

Kristóf – bevallása szerint – rendkívül izgatott, és az első házasságából született 16 éves fiával, Lócival együtt nagyon várják az elkövetkezendő időszakot. A családfő azt is elmondta, hogy nem csak Zita élvezi ezt az áldott állapotot, hanem ő is, sőt, egyenesen imádja a felesége pocakját.

Épp a minap gondoltam arra, hogy számomra a terhesség nem teher, és olyan rossz, hogy már csak rövid ideig leszek várandós. Kifejezetten szeretek kismama lenni, és nem akarok belegondolni abba, hogy ez lesz az utolsó alkalom, mikor terhes vagyok

– mondta Zita, azt is hozzátéve, soha ne mondd, hogy soha, és hogy a jövőt illetően egy kislány érkezése is nagy öröm lenne a családba.

Kristóf arról is beszámolt, hogy ő maga is úgy alakította a nyarát, hogy szülési szabadságra menjen, ezért július közepéig vállalt fellépéseket, utána néhány hétig otthon lesz és a feleségének segít.

A boldog pár már azt is eltervezte, hogy apás szülés lesz, hasonlóan ahhoz, ahogy Kristóf két fia, Levente és Lóci született. Ugyanis mindenképpen ott akar lenni a kisfia világrajövetelekor, mivel – bevallása szerint – a legszebb emlékei közé tartozik a gyermekeinek a születése.

Ugyan az édesapa az újszülött nevét még titokban tartja,

annyit elárult, hogy nem L-betűvel kezdődik majd a neve.

Annyit elmondhatok, hogy a harmadik fiam keresztneve nem L betűvel kezdődik majd, mert a Leventén és a Lőrincen kívül nem találtunk olyan nevet, ami Zitának és nekem is tetszik

– mesélte Kristóf.

Továbbá már abban is megegyeztek Zitával, hogy nem akarnak felesleges dolgokat vásárolni a gyermeknek, inkább a környezettudatosságra törekszenek, és a pici sok mindent örököl majd a kis bátyjától, Leventétől.

A szülők azt is elmesélték, hogy Levente vette észre, hogy az édesanyja terhes. Ugyanis egy fürdetés közben belenézett Zita köldökébe, majd azt mondta, „anya, ott van a pocakodban egy kistesó”.

Ezt a megállapítást az egy héttel később elvégzett terhességi teszt be is bizonyította.

A boldogság pedig hatalmas volt, hiszen szülők már nagyon akarták az új jövevényt, ám azt nem tudják, Levi miként vette észre, hogy az édesanyja várandós. Levi egyébként nagyon izgatottan várja testvére érkezését, akárcsak a szülei.