Németh Kristóf nosztalgikus hangulatban van
2023-12-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Németh Kristóf és felesége, Zita ma öt éve, hogy oltárhoz álltak és kimondták a boldogító igent.

A Barátok közt egykori sztárjának augusztusban született meg legkisebb gyermeke, Olivér. Németh Kristóf így már három fiúgyermek édesapja, kettő kisebb gyermekének, Olivérnek és Leventének jelenlegi párja, Németh-Szikriszt Zita az anyukájuk, míg a már tinédzser Lóci még előző házasságából született. A színész és a felesége véleménye a szülőszobán megváltozott a család bővüléséről:

- Úgy voltam vele, ha nekem lesz három gyermekem, akkor az életem minden vágya teljesült. Zita második várandóssága idején meg voltunk győződve róla, hogy itt most mi megállunk. Aztán a szülőszobán, amikor ismételten megéltük a pillanatot, amikor a gyermekünk felsírt, és Olivért az anyukája mellkasára fektették, egymásra néztünk és szinte egyszerre mondtuk ki, egyáltalán nem biztos, hogy ezt nem szeretnénk még egyszer átélni... - ecsetelte korábban az apuka.

Kristóf és Zita már évek óta jelentenek támaszt egymásnak és jóban-rosszban kitartanak a másik mellett. Korábban még a szerelmüket is próbára tették egy tévéműsorban, de semmi sem választhatta el őket. A páros ma ünnepli kereken az ötödik házassági évfordulóját, ennek alkalmából pedig a színész egy esküvői fotót osztott meg a hivatalos Facebook-oldalán és ezt írta hozzá:

Köszönöm, hogy a feleségem vagy! Ma öt éve! Szeretlek!