Németh Kristóf fián múlott, hogy párt alkothat-e Zitával
2019-08-10  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Első házasságából született fián múlott, hogy egy párt alkothat-e Németh Kristóf és felesége, Zita.

Nemeth Kristof

A páros első közös gyermekét várja: Zita pocakja már kerekedik, s szerencsére a nyári forróságot is jól bírja. Nagy a boldogság, de nem csak ők ketten várják a csemetét, hanem Kristóf első házasságából született fia Lóci is, aki nem csak az apjával, de Zitával is jó kapcsolatot ápol.

Zita hat éve ismerte meg Lócit, hamarabb mint Kristófot, hiszen a munkahelyén sokszor figyelte, hogy a kisfiú mit készít.

„Visegrádon egy hotelben vagyok bárvezető, igaz, most már nem dolgozom, a babavárásra és a családomra koncentrálok. Kristófék rendszeresen jártak oda pihenni, Lóci gyakran jött oda hozzám beszélgetni, képeket mutatott, vagy nézte, ahogy dolgozom. Szóval hamar összehaverkodtunk, de nem azért, mert Kristóffal szerettem volna komolyabbat, ez csak évekkel később jött csak” – mesélte Zita a Best magazinnak.

Nemeth Kristof

Ekkor még nem is sejtették, hogy a közös jövőjük egy fagyizással kezdődik, amelyen Lóci is részt vett. Ma már boldogok, családként élnek, Zita pedig nagyon örül, hogy Lóci elfogadta, sőt, Kristóf volt kedvese, Niki is. Eleinte félelmei voltak, hogy mennyire vehet részt a nevelésében, mi lesz, ha rászól valamiért.

„Mikor szólhatok rá először? Vagy csak bólogassak, nézzek el mindent? De akkor nem vesz komolyan később. Remek gyerek, tisztelettudó és szófogadó, de egyben kiskamasz is, és bizony megmondom neki, ha nem úgy viselkedik, ha nem úgy szól valakihez, ahogyan kell, ha nem teszi el a ruháit... Ezt elfogadta, érzem a tiszteletét és a szeretetét is.”

Amikr Kristóf volt felesége megtudta, hogy Lócinak kistestvére születik, még a segítségét is felajánlotta Zitának. Ehhez persze, az is kellett, hogy Kristóf és ő rendezzék a válásuk utáni kapcsolatukat.

Nemeth Kristof

Mostanra viszont – ahogy Zita fogalmazott – igazi kis „mozaikcsaláddá” váltak. Egy biztos, ha Lóci nem fogadta volna el édesapja új párját, ma nem alkotnának egy párt, hiszen apa és fia között nagyon erős kapcsolat van.

Nemeth Kristof

Forrás: Blikk