Nem titkolja kapcsolatát Szabó Zsófi és Shane Tusup
2021-10-13  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nem titkolja tovább a kapcsolatát Szabó Zsófi és Shane Tusup. A szerelmesek nyilvános helyen sem leplezik forró érzelmeiket, illetve azt, hogy egy párt alkotnak.

A minap a belváros egyik legfelkapottabb részén tértek be egy kávéra. Bár lehet, hogy azt gondolták, a helyen többnyire külföldi turisták tartózkodnak, akik nem ismerik fel őket, de tévedtek. A Blikk egy szemfüles olvasó-riportere lencsevégre kapta a szerelmespárt.

– Azonnal kiszúrtam őket, de nem is lehetett másra nézni, mert mind a két híresség elég feltűnő jelenség. Még akkor is, ha nem voltak kiöltözve és nem viselkedtek figyelemfelkeltően – mondta a Blikknek a szemtanu.

 

– Olyanok voltak, mint két szerelmes kamasz. Nevetgéltek, ölelkeztek, épp csak egy csók nem csattant el köztük, gondolom, nem akarták mindenki előtt. Látszott rajtuk, hogy izzik körülöttük a levegő, nagyon aranyosak voltak, és le sem tagadhatnák, hogy egymásba habarodtak és boldogok együtt. Jó volt rájuk nézni, a szerelmes pillantásaik, az ölelések mindent elárultak. Gondolom, azt hitték, nincsenek magyarok a kávézóban, mert oda jellemzően inkább a turisták térnek be – tette hozzá.

Shane kezében egy hatalmas szatyor van a fotókon, nem kizárt, hogy kávézás előtt bevásároltak a Váci utcában, majd betértek egy forró italra. A képek tanúsága szerint valóban izzik a szerelmesek körül a levegő, Zsófi boldogan karolja át Tusupot, s immár egyértelműen nem titkolják, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz.

 

Zsófi és Shane kapcsolata már túllépett a randizáson, ugyanis Hosszú Katinka exe többször ott töltötte az éjszakát a műsorvezetőnél, s csak reggel távozott. Mindketten egy válás után keresték az igaz szerelmet, és egyre közelebb kerültek egymáshoz. A tévés az év elején kamerák előtt jelentette be, hogy a házassága zátonyra futott, Shane pedig augusztusban szakított Courtney Brewerrel, akivel két évig alkottak egy párt.

A szerelmeseken látszik, hogy jó hatással van rájuk az új kapcsolat, a Blikknek nemrég erről Zsófi egyik ismerőse így nyilatkozott.

– Zsófi végre visszanyerte az önbecsülését, amiben nagy szerepe volt Shane-nek, aki bókokkal halmozza el. Egy kudarccal végződött házasságban nem igazán érezhette nőnek magát, önbizalmát vesztett édesanya lett, aki csak arra koncentrált, hogy a kisfia rengeteg szeretetet kapjon – mondta egy Zsófit jól ismerő kolléga.

 

A Blikk megkereste a szerelmeseket is, ám Zsófi nem akart nyilatkozni, Shane pedig egyelőre nem reagált.

Forrás: Blikk