Nagy László eljegyezte Sónyák Szilvit
2022-12-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Másfél éve robbant a hír, mely szerint egy párt alkot Sónyák Szilvia és Nagy László. Bár a szerkesztőként és fitneszedzőként dolgozó egykori modellnek és a korábbi magyar válogatott, Bajnokok Ligája-győztes, ma már sportvezetőként dolgozó egykori kézilabdázónak sokan nem jósoltak nagy jövőt, ők rácáfoltak a rosszindulatú híresztelésekre.

László tizenhat együtt töltött év után bontotta fel a házasságát: volt felesége, Erika korábban azt nyilatkozta, hogy Laci még a házasságuk alatt melegedett össze Szilvivel, a családapa viszont erre egészen másként emlékezett.

– A húszéves házasságom elfáradt, és abból én 2020 decemberében tisztességesen távoztam. Mindent megbeszéltünk és mindketten elfogadtuk a helyzetet a gyerekem anyjával, Erikával. Szilvivel először januárban találkoztam, amikor már egyedülálló voltam – mondta Nagy tavaly augusztusban a Story magazinnak.

Laci és Szilvi azóta boldogabbak, mint valaha, az egykori modell csütörtök esti Instagram-bejegyzése szerint pedig a sportoló el is jegyezte kedvesét. A lánykérésre nem is akárhol, hanem Barcelonában került sor, romantikus körülmények között.

"Együtt tovább, egy életen át" – írta a bejegyzésében Szilvi, a gyűrűs fotót pedig nemcsak a modell, hanem László is megosztotta a közösségi oldalain, amit ide kattintva nézhetsz meg.

A pár az utóbbi másfél évben keveset nyilatkozott a kapcsolatukról, láthatóan elegük lett a kezdeti felhajtásból, és úgy döntöttek, a nyilvánosság kizárásával élik meg a szerelmüket. Egy évvel ezelőtt Köböl Anitával tettek kivételt, a műsorvezető a #nofilter – Nők filter nélkül című podcastjében őszintén vallottak a kapcsolatukról.

– Én nem osztok meg magamról túl sok mindent a magánéletemet illetően, de egy dolog biztos: nagyon boldog és kiegyensúlyozott vagyok ebben a szerelemben – jelentette ki Nagy László, akinek a szavait kedvese is megerősítette.

– Együtt vagyunk, szeretem, imádom, nagyon jó pasi, nagyon jó a hétköznapokban - mondta el Sónyák Szilvi, aki a lánykérés után nem kívánt nyilatkozni.