Nagy Feró nem találkozhat szeretett unokáival
2020-04-12  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Pokoli pillanatokat él át mostanában Nagy Feró. A Beatrice frontembere jó ideje nem tette ki a lábát a házból, önkéntes karanténba vonult, hiszen a kora miatt a különösen veszélyeztetettek csoportjába tartozik. Az örökké vidám rocker próbálja humorral kezelni a helyzetet, de akkor nála is eltörik a mécses, amikor azoknak kell nemet mondania, akiket talán a legjobban szeret a világon.

Hiába szólítja ugyanis a közelben lakó, másfél éve született kis unokája, Alíz Beatrice és hívja játszani, ő nem mehet oda hozzá. Másik unokájával, a három és fél éves Patrikkal is csak telefonon tartja a kapcsolatot. Ez pedig nagyon megviseli az idős zenészt.

 

– A fiam, Hunor és a családja itt lakik mellettünk, az ablakból látom őket mindennap. De most – bármennyire is szeretném – mindannyiunk érdekében le kell mondanom a nagypapai látogatásokról. Alíz Beatrice ugyan hív, hogy papa, jelzi, menjek oda, de én nem tehetem, nem vehetem fel, nem simogathatom meg, csak messziről integetek neki. Ő meg nem érti, mi történik, miért mond nemet neki a papája, hiszen azért még kicsi, hogy megértse, hogy most nincs más választásunk – csuklott el az énekes hangja, amikor szóba került, milyen nehézségekkel kell szembenézniük azoknak most, akik önkéntes karanténban élik a mindennapjaikat.

 

– A feleségem, Ági többször el is sírta magát ettől a helyzettől, nagyon nehezen viseljük, hogy nem játszhatunk velük, bevallom, nem könnyű, én is megkönnyezem ezt a helyzetet, hiszen imádjuk az unokáinkat. A másik fiam, Botond kisfiával, Patrikkal is csak telefonon érintkezünk, neki próbáltuk elmagyarázni, hogy a vírus miatt történik ez, erre ő elkezdett tiltakozni, hogy nem, nincs vírus, és én a papához akarok menni. A szívem szakad meg, de most mindannyiunk egészsége érdekében ez az egyetlen megoldás – jelentette ki Nagy Feró, aki amióta a két csöppség megszületett, az összes szabadidejét velük tölti, így a kicsik hiánya alaposan próbára teszi lelkileg.

Különleges étrend

Nagy Feró amellett, hogy önkéntes karanténba vonult és tényleg senkivel sem érintkezik, egy saját módszert is kidolgozott, hogyan védje meg magát a vírustól. A rocker elárulta, mindennap többször eszik fokhagymát és issza a pálinkát is, hogy kiölje magából az esetleges kórokozókat.

Forrás: Blikk