Nádai Anikó Hajmásy Péterrel való kapcsolatáról vallott
2021-08-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nádai Anikó életében nagy változások álltak be az elmúlt másfél évben. Úgy érzi, ebben az időszakban felnőtt és sok minden a helyére került. Nádai Anikó a HOT! magazinnak adott interjút, és a fiatalon anyává váló műsorvezető állítása szerint sok hullámvölgy után úgy érzi, végre révbe ért. Ehhez pedig köze van új szerelmének, Hajmásy Péternek is, aki korábban Weisz Fanni férje volt.

Az RTL Klub Házasodna a gazda című műsorának háziasszonya – vidéki lány lévén – a fiát, Patrikot is arra próbálja nevelni, hogy szeresse a természetet és ne a betondzsungelben nőjön fel. Anikó egyébként is ösztönösen neveli a fiát, akiről úgy érzi, egy okos fiú, tisztességes értékrenddel.

– Tudatosan nem szerepel a közösségi oldalaimon: szeretném, ha még sokáig gyerek maradna. Semmi szükség arra, hogy bevonjuk a hétköznapi problémákba, de öncélúan sem akarom felhasználni a fotóit. Nem mondom, hogy könnyű a gyereknevelés, de a sok beszélgetés és közös program egy elválaszthatatlan köteléket alakított ki köztünk – mondta a hetilapnak Anikó, aki nem szégyelli azt sem, hogy az elmúlt másfél évben rengeteget változott és azzal, hogy elveszítette édesanyját, átértékelte életét és mondhatni felnőtté vált. Ma már az a legfontosabb számára, hogy élményeket gyűjtsön és kimutassa az érzéseit.

Anikó őszintén beszélt szerelméről, Hajmásy Péterről is, aki szerinte sorsszerűen toppant be az életébe.

– Szerencsés vagyok, hiszen a pandémia nekem a szerelmet hozta Peti személyében. Most kiegyensúlyozott az életem, ami számomra is hihetetlen! Amikor a legkevésbé számítottam rá, betoppant az életembe, és már kilenc hónapja töretlen a szerelmünk! Persze, ez még kevés idő, de az első pillanattól kezdve mindketten úgy éreztük, mintha már évek óta ismernénk egymást – árulta el Anikó, aki szerint kapcsolatuk alapja a humor és az együtt nevetés, de mindenben társra talált Péter személyében.

Még soha életemben nem volt részem ilyen szerelemben, egyenrangú félként vagyunk jelen benne. Persze van, hogy eltérőek az elképzeléseink, de mindig találunk egy C verziót, amivel kiegyezünk. Jól kezeljük a konfliktusokat is, valamint maximálisan megbízunk egymásban.

A műsorvezető rengeteg közös programon vesz részt kettesben párjával, de sokszor csatlakozik hozzájuk kisfia is, és Peti olyan helyekre is elvitte őt, ahová évek óta vágyott.

– Igazi nőnek érzem magam: sokat számít, hogy naponta kapok tőle bókokat, építi az önbizalmam, és sosem lefelé, hanem mindig felfelé húz, ha rossz a hangulatom. Ő a budapesti kosaras fiú, én pedig a vidéki lány, de tökéletesen kiegészítjük egymást. (...) Egy párkapcsolatban mindig az a legfontosabb, hogy a két fél egy irányba tartson. Úgy érzem, mi most így állunk Petivel és ha eljön az idő, akkor lehet, hogy a házasság is szóba kerül majd köztünk. Most rettenetesen sűrű az életünk és még sokat kell fejlődnünk – mesélte.

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

N Á D A I A N I K Ó (@nadai_aniko) által megosztott bejegyzés


Nádai úgy gondolja, kisfia és új párja tökéletesen megértik egymást, és ha ez nem így lenne, akkor nem is lenne együtt Petivel. Karrierjével kapcsolatban pedig annyit mondott, hogy szívesen kipróbálná magát egy tehetségkutató vagy egy gameshow műsorvezetőjeként, de nem az a kilincselő típus, és számára mindig az a legfontosabb, hogy legyen egy stabil munkája. Anikó az idő múlásával is megbékélt, és szerencsés a genetikája, így eddig nem kellett olyan dolgokon gondolkodnia, mint a ráncfelvarrás vagy a botox.

– Persze, biztos lesz egy pont, amikor a tükörbe nézve elgondolkodom, hogy változtatnom kell. Vállaltam azt is, hogy a szülés után megcsináltattam a melleim, mert esztétikailag szükségesnek éreztem. Szeretnék majd úgy megöregedni, mint a legnagyobb dámák: Sophia Loren vagy Pataki Ági. A „Soha ne mondd, hogy soha!” elv híve vagyok. de jelenleg nem tudom elképzelni, hogy átszabják az arcom – zárta az interjút Anikó.

Forrás: Blikk