Most akkor összeházasodtak Berki Krisztiánék, avagy sem?
2018-09-27  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Vajon tényleg összeházasodtak titokban Berki Krisztiánék? A műsorvezető továbbra is sejtelmesen kezeli a dolgot, pedig Várkonyi Andrea újra megpróbálta kiszedni a műsorvezetőből az igazságot.Berki Krisztián szokatlan módon gyűrűt viselt a FEM3 Café vezetése alatt, ami Várkonyi Andreát is foglalkoztatta, hiszen már régóta találgatják, hogy titokban feleségül vette-e új párját Berki Krisztián. Mazsi ráadásul a nevét is megváltoztatta, nemrég pedig két fotót is feltöltött, amin neki is jól látható az ujján a karikagyűrű. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Berki Renáta (@berkimazsi) által megosztott bejegyzés,


Bár Várkonyi megpróbálta faggatni Berkit a hétfői adásban, mégsem tudott kiszedni belőle semmit, mert ő hárított és kitért a válaszadás elől. Az Origo pedig most kiszúrta, hogy Berki Krisztián a hétfői adás óta sem vette le karikagyűrűjét, így hát Várkonyi a szerdai adásban is megpróbálta kifaggatni a dologról:

"Gondoljatok, amire szeretnétek, amire akartok..." - mondta Berki Krisztián Várkonyi Andreának, aki jobban szemügyre is vette műsorvezetőtársa aranygyűrűjét:

Forrás: Blikk