Molnár Anikó újra társat keres
2020-02-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Nemrégiben kiderült, hogy a hónapokig tartó se veled, se nélküled kapcsolata után Molnár Anikó szakított rendőr barátjával. Az egykori Nagy Ő máris visszatért a népszerű társkereső oldalra.

 

„Ez nem az, aminek látszik” ­ – kezdte Molnár Anikó a Borsnak adott interjújában, amelyből kiderül, egyik barátnője kérte meg arra, hogy a Tinderen segítsen neki ellenőrizni, a párja hűséges-e hozzá. „Nincs könnyű dolgom, ha meg akarom találni, sőt, az is lehet, hogy nincs is fent a társkereső oldalon.”

Anikó azt mondja, még évekkel ezelőtt regisztrált a Tinderre, az utóbbi időben azonban – tekintve, hogy boldog párkapcsolatban élt – nem volt szüksége az alkalmazásra. Most, bár nem ezzel a céllal frissítette a profilját, a férfiak mégis lelkesen próbálkoznak nála. „Kedves, vagyis nagyon aranyos férfiak vannak itt, akik írnak, de engem egyelőre nem érdekelnek” – mesélte, hozzátéve: annak ellenére, hogy a jelek szerint népszerűnek bizonyul, még nem döntött arról, mi lesz a sorsa a társkereső oldalának.

„Előfordulhat, hogy két hét után ismét szüneteltetem, de ki tudja, talán még maradok az oldalon” – mondja, hiszen – tette hozzá – a szakítása után ismét nyitottnak érzi magát egy új kapcsolatra, és bízik abban, hogy hamarosan megtalálja a társát.

Forrás: Blikk