Molnár Anikó kezdi elveszíteni a hitét a szerelemben
2022-11-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Molnár Anikó egyre inkább veszíti el a hitét a szerelemben. Úgy véli, lehetséges, hogy már sosem fog szerelembe esni, mivel a mai világot már szinte csak az érdekek mozgatják.

"Manapság már a férfiak is megnézik, mennyire tehetős egy nő. Ami nem feltétlenül baj, de a nemek közötti tisztelet egyszerűen elveszett. Érzelmi trógerség van" - fogalmazott az egykori villalakó, hozzátéve, hogy könnyű hirtelen fellángolásokat találni, de sokkal nagyobb munkát igényel az, hogy ezt a tüzet életben is tartsák az emberek.

"Amikor egy friss kapcsolatban valaki azonnal azt kiabálja, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, ott van a legnagyobb baj. Ezek csak hirtelen fellángolások, és a tüzet életben tartani baromi nagy meló! Hiszek a szerelemben, de ma már inkább mégis a csodában" - mondta Anikó, aki úgy véli, a férfiak manapság gyorsan kimondanak szavakat, és eljátsszák, hogy szerelmesek, de csak átverik azokat a nőket, akik szeretetre éhesek.

"Ha az érdekük úgy kívánja, szó nélkül továbbállnak, ezek az energiavámpírok" - szögezte le, majd elmondta: nem szeretne görcsösen küzdeni azért, hogy párt találjon.

"Ha valami működik, az az első másodperctől kezdve megy, kompromisszumok nélkül. Csak azért nem kell senki, hogy legyen mellettem valaki. Ebből elegem van! Akkor inkább végigküzdöm magam az életen egyedül. Így is a terhek, tapasztalatom szerint, jórészt az én vállamon vannak. Úgy állok helyt nőként, hogy nem árulom a testemet. Igaz, azt sem ítélem el! Ha arról lenne szó, hogy nem tudok enni adni a kutyáimnak, és fenntartani az otthonom, inkább belemennék ebbe, mint egy hazug, szemét, számító kapcsolatba" - fejtette ki, majd hangsúlyozta, hogy sokan azt hiszik, túl nagy elvárásai vannak.

"Sokan azt hiszik, magas a mérce nálam. Valóban magas: emberileg. Ezt képtelenek megugrani annyian! Továbbra sem a külsőségek a legfontosabbak" - mondta a Story Magazinnak.