Molnár Anikó készen áll a páros tartalmak megosztására az OnlyFansen
2023-11-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Randi

Molnár Anikó havonta akár több millió forintot is meg tud keresni az OnlyFans-oldalával. Bár rengeteg kritika érte emiatt, ő nem törődik a rosszakaróival, ugyanis fontos számára az anyagi biztonság.

Noha eddig csak szóló fotókat és videókat készített az oldalra, nemrégiben felmerült, hogy szeretne-e másokkal is tartalmat készíteni. Az egykori Nagy Ő nyitottan állt a témához, és úgy döntött, belevág a dologba.

„Muszáj kreatívnak lenni, ha nem akarom, hogy megunjanak az oldal látogatói. Szeretnék a továbbiakban is jól keresni. Ha az ember odateszi magát, a határ a csillagos ég. Akár havi 20 milliót is bezsebelhetnék. Ráadásul úgy, hogy a magam ura vagyok, és akkor és azzal teszek bármit, amikor és akivel én akarok” – árulta el Anikó, akit sokan azzal támadnak, hogy korábban is pornózott, és most visszatért ehhez a szakmához.

„Aki azt állítja, valaha is pornóztam, azt kérem, küldjön már egy linket, ahol ezt megtekinthetem! Merthogy ilyen nincs. A pornó és aközött, amit én csinálok, óriási különbség van. Nekem sosem lesz főnököm, aki megmondja, hogy másnap mettől meddig hol és hány olyan férfival forgatok, akiknek lehet, hogy a keresztnevét sem tudom. Na, az kőkemény munka lehet! Én azt fogom megosztani, amikor jól érzem magam a párommal. Lényegében 'home video,' amit az nézhet meg, aki fizet érte” – mondta, hozzátéve: szerinte ebben semmi kivetnivaló nincs.

„Azt gondolom, mindenkinek máshol vannak az erkölcsi határai. Én nem vagyok álszent, kimondom, hogy az egész világot a szex mozgatja. Mindenki akarja, csinálja, nézi. Rosszul vagyok tőle, mennyi celebritás állítja be magát fedhetetlennek, akár tökéletes családanyának, miközben titokban egészen mással foglalkozik. Amivel nincs baj, csak akkor ne hazudjunk, és ne Molnár Anikón találjunk mindig fogást. Arról nem beszélve, hogy a párok között is egyre elfogadottabb swinger clubba járáshoz képest az, amit én tervezek, még mindig sokkal gyengébb” – mondta, majd kifejtette, hogy a páros videóba csak olyasvalakivel menne bele, akihez kötődik.

„Nekem ez az egész nem menne valamifajta érzelmi kapocs nélkül. Ebből is látszik, hogy a pornó mennyire nem feküdne nekem” – mondta a híresség, aki talán már meg is találta ezt az illetőt.

„Még nem szeretnék sok mindent mesélni róla, de igen, azt hiszem, van olyan ember, akivel szívesen belevágnék ebbe az egészbe. (...) Az lenne az ideális, ha olyan párom lenne, akivel ezt együtt tudnánk csinálni hosszú távon. Soha nem voltam anyatípus, nem kell elszámolnom majd a gyerekemnek semmivel. Nyilván, ha máshogy alakítottam volna az életem, és feleség és családanya lennék, vagy még az akarnék lenni, nem vágtam volna bele. De így belátható időn belül nem tervezem, hogy abbahagyom” – jelentette ki.