Mit tegyél, ha egy foglalt férfiba vagy szerelmes?
2017-04-06  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem Miután elmúltál 30 éves, nő annak a lehetősége, hogy az a férfi, aki épp neked tetszik, már párkapcsolatban éljen. Azonban nincs minden veszve, ha egy olyan férfiba lettél szerelmes, akinek már van barátnője.

Ha beleszeretsz egy férfiba és csak utána tudod meg, hogy van barátnője, az fájdalmas lehet. Viszont, ha egy olyan férfiba vagy szerelmes, akiről már tudod, hogy van barátnője, akkor van pár dolog, amire mindenképp figyelned kell a viselkedésed terén.

Íme 6 tipp, mit tehetsz abban az esetben, ha egy olyan férfiba lettél szerelmes, akinek már van barátnője.

1. Vizsgáld meg a lehetőségeidet! Nem ő az egyedüli férfi a világon!

Ha egy olyan férfiba lettél szerelmes, aki már foglalt, akkor a legjobb megoldás, ha tovább állsz, és nem foglalkozol vele. Sok más férfi van még rajta kívül, akik nagyszerű partnereid lehetnének. Ezért nézz körül figyelmesen és észre fogod venni, hogy találsz majd legalább egy épp annyira vonzó férfit, mint akibe korábban már beleszerettél.

2. Legyél a barátnője, haverja!

Nem kell végleg száműznöd az életedből egy olyan férfit, akinek van már barátnője. Ha a külső adottságain kívül több minden tetszik benne, akkor megpróbálhatsz összehaverkodni vele. Azzal viszont légy tisztában, hogy csak akkor lehetsz majd a haverja, ha végighallgatod azt is, amikor épp a jelenlegi párjáról áradozik neked. Ha úgy érzed, az ilyen helyzetekkel is megbirkózol, akkor semmi sem állhat a barátságotok létrejötte közé. Idővel azt is megtudhatod, hogy a jelenlegi kapcsolata tényleg komoly vagy csak átmeneti.

3. Légy türelmes és várj!

Néha a szerelem a várakozás és türelem játéka. Még akkor is tönkremehet a kapcsolata a jelenlegi barátnőjével, ha te épp nem is tettél semmit azért, hogy szétválaszd őket. Ha tényleg tetszik neked a férfi, légy türelmes! Ha a sors egymásnak szánt titeket, akkor a jelenlegi barátnőjével úgyis egyszer szét fognak menni, te pedig megpróbálhatod elcsábítani őt.

4. Tudd meg, ha komoly a jelenlegi párkapcsolata!

Ha azt látod, hogy a férfi, akibe beleszerettél egy másik nőt csókol, az nem azt jelenti, hogy komoly kapcsolat is van közöttük. Lehet, hogy csak egy kalandról van szó, vagy egyszerűen megcsókolta egyszer és utána rájött, hogy ez nagy hiba volt. Tudd meg, hogy komolyak-e a szándékai azzal a nővel, akivel láttad, vagy csak egy átmeneti dologról van szó. Ha nem él egy stabil kapcsolatban, akkor még lehet esélyed nála.

5. Tiszteld a férfi barátnőjét!

Akármennyire is zavar, hogy az a férfi, akit te szeretsz, más nővel jár, ne beszélj róla (a nőről) rosszat. Az rendben van, ha a barátnőidnek elpanaszolod magad, de ne öntsd ki a frusztrációdat mindenhol. Egyébként is, nem pletykálhatsz róla rosszakat vagy nem viszonyulhatsz hozzá tiszteletlenül csak azért, mert féltékeny vagy.

6. Ne valld be neki, hogy mit érzel!

Tízből kilenc esetben nem kellene elmondanod egy olyan férfinek, aki párkapcsolatban él, hogy őrülten szerelmes vagy belé. Ez legfeljebb ahhoz vezetne, hogy összezavarja őt. Ha tényleg törődsz vele egy kicsit is, ne helyezz rá nyomást azzal, hogy bevallod neki, hogy mit érzel iránta. Lehet, hogy bizonytalan lesz, vagy rosszul fogja magát érezni amiatt, hogy ezzel téged is megbánt.

Senki sem szeretné, ha az a férfi, akibe szerelmes, épp egy másik nő partnere lenne. De ha mégis megtörténik, figyelj arra, hogy megfelelően viselkedj!