Milyen partnert keress, ha extrovertált vagy?
2017-08-14  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Extrovertált személy vagy, aki nagy kanállal élvezi az életet és nagyon könnyen ki tudja fejezni az érzelmeit és gondolatait? Alábbi cikkünkben adunk pár tippet arra, hogy milyen partnert keress, ha ebbe a személyiségtípusba tartozol. Persze az alábbiak nem számítanak egy konkrét receptnek, viszont mindenképp segítenek abban, hogy a tulajdonságai alapján felismerd azt a férfit, aki a leginkább illene hozzád. Lássuk, milyenek azok a férfiak, akik a leginkább illenek egy extrovertált személyhez.

1. Türelmesek. Nagyon türelmesek.

Az extrovertált személyek hajlamosak sokat beszélni és egyik gondolatról a másikra váltani. Így tíz perc alatt akár több témáról is beszélhetnek, ezért a türelem mindenképp kötelező, ha egy extrovertált személyiségű emberrel kerülnek kapcsolatba.

2. Egyensúlyba hozzák a spontaneitást

Azon férfiak, akiknek extrovertált párjuk van, meg kell tudniuk fékezni azt a nagy érzelmi hullámot, amit ők generálnak.

3. Ésszerűséget képviselnek

Az extrovertált személyek szeretnek mindig mindent hirtelen csinálni és csak utólag gondolkodnak el az esetleges következményeken. Az extrovertált emberek nagyon impulzívak, így olyan partnerre van szükségük, aki vissza tudja őket hozni a földre, és aki lelassítja impulzív viselkedésüket.

4. Soha nem ítélnek meg

Egy extrovertált nőnek olyan férfira van szüksége, aki nem ítéli el azokért a dolgokért, ahogyan érez, és ahogyan kifejezi az érzelmeit.

5. Nem változtatnak meg

Egy extrovertált személyt nem lehet hallgatásra bírni és az ilyen emberek nem is szeretik azt, hogy valaki elvegye a lendületüket. Ha extrovertált típus vagy, akkor mindenképp egy olyan férfira van szükséged, aki nem szeretne megváltoztatni.

6. Megérzik, hogy mikor vagy igazán boldog

Mivel az extrovertált emberek általában mindig optimisták, akkor is boldognak tűnnek, amikor igazából nem is azok. A jövendőbeli partnerednek tudnia kell, hogy mikor vagy jó passzban vagy mikor csak színleled a boldogságot.

7. Együtt tudnak veled nevetni

Az extrovertált személyek szeretnek nevetni és szükségük van olyan emberekre, akik velük együtt tudnak nevetni. Ha olyan férfit találsz, aki imádja a humorod, sőt még együtt nevet veled, akkor minden bizonnyal, ő a te embered!

8. Meghallgatják nagyszerű ötleteidet

Ha az extrovertált személynek kigondolnak valamit, akkor azt minden nézőpontból kielemzik, megbeszélik, és ez kellő figyelmet és tiszteletet is igényel egy féri részéről. Az extrovertált nő pedig értékelni fogja, hogy partnere meghallgatja az ötleteit.