Miley Cyrus titokban férjhez ment
2018-06-25  /  Szerző:   /   Párkapcsolat Hat évig járt jegyben Liam Hemsworth-al.A titkos esküvőt, az egykori tinisztár és párja Cyrus-ék malibui villájában tartották, ahol a szerelmesek egyébként is rengeteg időt töltenek együtt. - írja az MTV.

A ceremóniáról egyelőre még nem közöltek képeket, valamint a sztárpár sem nyilatkozott az eseményről. Bennfentesek szerint a szertartáson csak a közeli családtagok és a pár legszorosabb baráti köre vett részt: az énekesnő szülei és négy testvére, keresztanyja, Dolly Parton és Liam testvérei. Liam ausztrál származású, így az esküvő után rögtön odarepültek, hogy a fiú tágabb családjában is megünnepelhessék szerelmüket.

Ahogy Cyrus-tól megszokhattuk, ez sem volt egy hagyományos szertartás, mivel hippi stílusú esküvőt tartottak, ahol Miley fehér, virágokkal díszített ruhát viselt. A pár körül pedig kis kedvenceik, többek közt kismalacaik rohangáltak. Bár nehéz lehet elképzelni mindezt, az információk szerint az ünnepség mégis megható és romantikus volt.

Forrás: Blikk