Mikes Anna az Ázsia Expresszről
2024-05-27  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Mikes Annak és Krausz Gábor az Ázsia Expresszben tette próbára a kapcsolatát. A táncosnő most arról mesélt, hogyan élték meg a világ másik végén történt hatalmas kalandot.

Az Ázsia Expressz ötödik évadát a Fülöp-szigeteken forgatták, ahonnan a szerelmes pár nemrég ért haza. Bár csupa jó emlékkel, Anna azt nem tagadja, hogy nagyon nagy megmérettetés volt a számukra.

Úgy indultunk el, hogy ez egyfajta nászút lesz, egy tök jó nyaralás. De már az első napon kiderült, hogy komoly verseny, ami azonnal beszippant

- kezdte Mikes Anna.

- Szerintem jól működtünk párként Gáborral. Ez egy teljesen más helyzet volt, mint amikor együtt táncoltunk, hiszen abban nekem már volt tapasztalatom, hazai terep volt. Ide mindketten zöldfülűként mentünk, és nem tudtuk, mi vár ránk. Viszont itt is, mint a mindennapokban, szépen kiegészítettük egymást, nagyon jó volt együtt lenni - mesélte a táncosnő.

Anna arra is kitért, hogy egy ekkora kihívás képes rá, hogy teljesen tönkre tegyen vagy épp nagyon megerősítsen kapcsolatokat. Szerencsére náluk inkább az utóbbi igazolódott be.

Én úgy fogalmaznék, hogy ez bizonyította, mennyire erős a kapcsolatunk. Nem a kalandokkal kerültünk közelebb egymáshoz, hanem a szoros kötelék miatt tudtunk jól együttműködni

– mondta. Kiemelte azt is, hogy nagyon nagy kár lett volna, ha kihagyják, azonban ma már kétszer meggondolná, hogy elvállalják-e.

– Az emberek azt gondolhatják, hogy ez játék, pedig valójában nagyon komoly verseny. De visszatekintve is nagyon örülök, hogy elvállaltuk, mert nem biztos, hogy adódik még egy ilyen az életünkben – fogalmazott.