Mihalik Enikő szakított volt párjával, de most újra rátalált a szerelem
2020-07-04  /  Szerző:   /   Egyéb, Szerelem

Mihalik Enikő több mint négy évig volt együtt francia szerelmével, Vladimir Restoin Roitfelddel, ám úgy néz ki, véget ért a szerelem. A csinos modell és akkori párja még karácsony környékén szakítottak, mostanra pedig Enikőre ismét rátalált a szerelem.

 

Mint mesélte, barátsággal váltak el, nem akartak a kialakultnál is nagyobb feszültséget generálni maguk között. A szakítás után Enikő visszaköltözött New York-i lakásába, ahol volt ideje újragondolni az életét, ugyanis időközben a koronavírus-fertőzést is elkapta, de szerencsére teljesen felépült.

Amint azt elárulta, még a járványidőszak előtt bekopogtatott hozzá egy új szerelem.

„A párommal, akit egyelőre nem akarok megmutatni, februárban ismerkedtem meg egy közös barátunk házibulijában. Magyar származású, kétlaki életet él, New York és Budapest között ingázva” – mesélte Mihalik, aki most úgy döntött, 13, Amerikában töltött év után hazaköltözik Magyarországra.

A friss szerelmeseknél egyelőre javában tart a lakáskeresés, a legjobban egy belvárosi otthonnak örülnének, a legfontosabb azonban az, hogy közel legyenek a családjaikhoz, ugyanis szeretnének több időt tölteni velük – írja az nlc.hu a Best magazin alapján.

Forrás: Blikk