Kiderült, miért gyötri bűntudat Harry herceget
2020-07-05  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Ugyan korábban Harry herceg volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hagyják maguk mögött az Egyesült Királyságot és kezdjenek egy királyi családtól független életet, most egyes információk szerint a herceg nagyon is nehezen viseli ezt az időszakot. Egy új, Harry és Meghan életét taglaló könyv szerzője szerint ugyanis a herceg titokban nagyon sokat gyötrődött amiatt, hogy hátra kellett hagynia a családját és a tengerentúlon kellett új életet kezdenie.

 

"Bűnösnek érzi magát, amiatt, hogy otthagyta a családját, a mélypont pedig akkor jött el nála, amikor kiderült, hogy apja - Károly herceg - koronavírus-fertőzött. Harry először nagyon izgatott volt a költözés miatt, ám végül az egész gyötrelmessé vált a számára" - idézett a kötetből a Sun napilap.


Egy ismerősük szerint persze Meghan megtesz mindent annak érdekében, hogy Harry jobban érezze magát, azonban nincs könnyű dolga, ugyanis szerelme hajlamos gyakran magába zárkózni.

"Meghan azzal próbálja győzködni a férjét, hogy amint minden normalizálódik, akkor imádni fogja az új életüket. Meghan igyekszik aktivizálni is Harry, magával vinné például túrázni és sokat mesél neki a helyi lovaspóló klubról is, sőt azt is rendre ecseteli, hogy mennyire imádni fogja majd a szörfözést Los Angelesben" - mondta a brit lapnak egy bennfentes.


Forrás: Blikk