Mészáros Máté családra vágyik
2024-02-28  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

A Jászai Mari-díjas színészt, Mészáros Mátét számos jelentős alkotásban láthatta a közönség, ám az utóbbi időben visszavett a tempóból, méghozzá okkal: családra, szerelemre vágyik, ennek érdekében pedig új ritmust alakított ki, igaz, egyelőre hiába.

– Hátrébb léptem. Nem dolgozom annyit, ami persze, lehet, hogy változik majd, mert így nem élek meg, de tudatosan kevesebbet dolgozom a koronavírus óta, nem vettem fel újra azt a tempót, van félretett pénzem, fontosabbnak gondolom, hogy legyen időm otthon. Tehát mindent megtettem azért, hogy egy család boldog legyen, csak a család nincs ott – mondta el a színész Kadarkai Endre Szavakon túl című műsorában, hozzátéve: egyelőre a kutyái örülnek a felszabadult idejének.

Bevallása szerint nem magányos, hiszen barátai vannak, illetve a színház is sok örömet okoz számára, de a leghőbb vágya családban élni.

– Lehetek szomorú amiatt, hogy egyedül élek, de nem vagyok feltétlenül magányos. Egy idő után mindenkinek szüksége van valamire, amit nem tud más megadni, mint az, hogy van egy párja, akivel egy fedél alatt él. Tulajdonképpen az hiányzik, hogy a napomba bele kelljen kalkulálni valakit, üzenhessek valakinek. Ezt nem tudja semmilyen barát, kolléga, szülő, testvér megadni. Ezzel együtt kell élnem, amíg nem találok valakit – mondta Mészáros.