Menthetetlen a kapcsolat Janicsák Veca és férje között
2022-04-22  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Menthetetlen a kapcsolat Janicsák Veca és férje között. Mára kimondhatjuk: nincs visszaút a szerelemhez. Érdekes képet töltött fel az Instagram-oldalára Ábel.


Nagy port kavart februárban Janicsák Veca és Ladányi Jancsó Ábel válásának híre. A férj nehezményezte, hogy a szakításuk ilyen nagy médianyilvánosság előtt történik. Ezt akkor a Blikknek is elmondta: „Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki” – szögezte le Ladányi Jancsó Ábel.

Janicsák Veca úgy véli, nincsen semmi gond a gyermekelhelyezéssel. Ő látja el a mindennapi anyai teendőket a 7 éves Emmánál, de apja, Ábel is ugyanúgy része marad a kislány életének. „Attól függetlenül, hogy a válás mellett döntöttem, Emma élete továbbra is a megszokott rendszerben, ritmusban folytatódik. Mindkettőnk számára elsődleges szempont, hogy ő a jövőben is boldogságban és békességben nevelkedjen.”

Ábel legutóbbi Instagram-posztjában – ahol az ő és a kislánya keze látható – ez a szöveg áll: „Közeleg a második tárgyalás. Egy a fontos, a kislányom”. A képpel vélhetően azt üzeni, hogy továbbra sem szándékozik lemondani kislánya felügyeletéről.

Forrás: Blikk