Mennyei meglepik az ünnepekre
2018-12-18  /  Szerző:   /   Ajánló Karácsonykor minden megtelik valamilyen különleges illattal, fénnyel, zenével, ez az ünnep csúcspontja, amire mindenki másképp készül… Egy közös pont a szeretet, ami meghittséget varázsol otthonunkba. Ilyenkor fokozottabban vágyunk a harmóniára, a szeretteinkkel közösen eltöltött estékre.

A Koronás Cukor egy olyan édes hozzávaló, amellyel biztosan fokozhatjuk az ünnepi készülődés örömét, hiszen az ünnepváró hangulatot meghatározó süteményillat, nemcsak nagyanyáink hagyatéka, hanem az otthon fontos kelléke. Olyan kiegészítő, amely ajándék gyanánt is kiváló, sőt gyakran többet mond bármilyen drága meglepetésnél.Éppen ezért most különleges édesség ötletekkel tesszük izgalmasabbá a karácsonyi készülődést. Legyen szó akár az egyedi csomagolásról, díszítésről vagy rendhagyó íz világról. A Koronás Cukor termékcsalád nemcsak a sütemények ízében köszön vissza, hanem a külcsínben is szerepet játszik, elég hacsak a porcukorra vagy a tetszetős jégcukorra gondolunk.

Roppant jól mutathat, ha különböző színű kekszeket, linzereket, habcsókokat, madeleineket vagy trüffeleket csomagolunk össze. A konyhatündérek biztosan boldogok lesznek egy szép üvegbe rétegezett sütis hozzávalótól, ami nagyban lerövidítheti az elkészítés idejét. A saját kezűleg összeállított házi müzlibe mindent bepakolhatunk, ami szeretteink kedvence. A koszorúk terén is egyedit alkothatunk, ha az asztali díszt süteményből készítjük, legyen szó akár mézeskalácsról, linzerről vagy leveles tésztáról.Az ehető meglepetésekkel biztosan célba találunk, hiszen minden alkalommal rendkívüli varázsa van, különösen karácsonykor van ez így!

A tippekért keressétek fel a Koronás Cukor facebook oldalát, youtube csatornáját és sütipédia weboldalát!