Mel B bánja, hogy szakított Eddie Murphyvel
2019-05-21  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat Mostanra nagyon megbánta Mel B, hogy annak idején szakított Eddie Murphyvel: a Spice Girls egykori tagja várandós volt, amikor hagyta elmenni a színészt.

Mel B

Élete szerelmének és lelki társának nevezte Eddie Murphyt a Spice Girls egykori tagja, akivel pénteken kórházba siettek, mert a jobb szemére megvakult. Melanie Brown, azaz Mel B egy őszinte interjúban vallott arról, mennyire bánja, hogy annak idején szakítottak Eddie Murphyvel.

Eddie Murphy

Az énekesnő már akkor tudta, hogy a színész élete szerelme lesz, amikor először megpillantotta őt, éppen ezért fáj neki annyira, hogy kevesebb mint egy év után véget ért a románcuk. Egzotikus helyekre utaztak együtt, a házasságot fontolgatták, ám miután nem tudtak megegyezni arról, hol is éljenek, szakítottak egymással. Ekkor Mel B már az első közös gyermeküket hordta a szíve alatt, jóllehet nem tervezték ezt a terhességet.

Mel B

„Különleges volt ez a kapcsolat, ilyet aztán igazából senki mással nem éreztem. Azt hittem, megvan ez nekem, de mindenki hazudott nekem. Eddie Murphy szerelme igaz volt. Ő életem szerelme, mindig is az lesz” – mondta Mel B, aki még 2006-ban alkotott egy párt a színésszel. Decemberben szakítottak, 2007 áprilisában pedig megszületett a gyermekük, Angel, de Eddie Murphy addigra már jegyben járt Tracey Edmondsszal.

A színésznek egyébként összesen tíz gyermeke született, az énekesnő pedig kétszer házasodott meg.

Forrás: Blikk