Megyeri Csilla szakításáról beszélt
2024-01-20  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Egyesek szerint véget érhetett Megyeri Csilla és vőlegénye, Molnár Zsolti kapcsolata, a sztárpár közösségi oldalain ugyanis igencsak megfogyatkoztak a közös posztok. Most Megyeri Csilla maga árulta el, mi is áll ennek a hátterében.

Megyeri Csilla és Molnár Zsolti kapcsolatát sokan megirigyelhetik, a szerelmesek ugyanis már több mint tíz éve boldogítják egymást, és a hullámvölgyek ellenére is mindig kitartottak egymás mellett. Sok megbélyegzést kapnak azonban azért, amiért tíz év után is csupán az eljegyzésig jutottak. Ez lehet az oka annak is, hogy világot látott róluk egy pletyka, miután Csilla az utóbbi időben nem osztott meg fotót a szerelméről, valamint a figyelmesebb rajongók azt is észrevették, hogy új házba költözött.

Csilla azonban megcáfolta a pletykákat, elmondása szerint jól megvannak a vőlegényével.

„Úgy tűnik, hogy ami nincs az Instán, az nem létezik... Az igaz, hogy az utóbbi időben kevesebbet posztoltam, de nem csak Zsoltiról, hanem magamról is. Lelkileg egy nehéz időszakon vagyok túl, vissza kellett találnom önmagamhoz, ráadásul mindketten nagyon elfoglaltak is voltunk. De ettől függetlenül köszönjük szépen, jól vagyunk, éljük az életünket, dolgozunk. Nemrég költözködtünk, ami szintén minden időnket felemésztette. Ja, és igen, együtt költöztünk! Úgyhogy üzenem, nem szabad mindent elhinni, ami a Redditen van, én is voltam már terhes és másik pasival is voltam az ottani felhasználók szerint” – mondta Csilla, hozzátéve: minden rosszakaróját csókoltatja, s nem szeretne foglalkozni a negatív kritikákkal.