Megyeri Csilla családalapításról vallott
2023-05-10  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Nemrégiben egy furcsa szögből készített fotó miatt várandósnak hitték Megyeri Csillát. A médiaszemélyiségtől az utóbbi években rengetegszer kérdezték, mikor alapít már családot, egyelőre azonban még nem érzi itt az idejét ennek a nagy döntésnek.

Zavarja, amikor azt kérdezgetik öntől, mikor bővül a család?

Inkább unalmasnak tartom a téma boncolgatását, hiszen azt gondolom, hogy minden nő és pár legfőbb magánügye, hogy mikor szeretnék bővíteni a családot. Természetesen mi is vágyunk erre Zsoltival, de semmiképp nem társadalmi nyomásra vállalunk majd babát.

Hogyan látja: az emberek többsége elítéli azt, aki túl a harmincon még nem szült?

Tapasztaltam már ezt, de nem hagyom, hogy bárki rossz érzéseket keltsen bennem. Úgy gondolom, mindenkinek a saját döntésére kell bízni, hogy mikor érzi úgy, hogy mind mentálisan, mind anyagilag készen áll a babavállalásra.

Mik a szükséges alapkövek ahhoz, hogy ha eljön az ideje, ön kiegyensúlyozottan vállalhasson babát?

Fontosnak tartom, hogy az anyagiak megteremtése mellett lélekben teljes mértékben felkészüljek az anyaszerepre. Éppen ezért járok családállításra, aminek a segítségével oldani tudom a múltban engem ért fájdalmakat, problémákat.

Nem tart attól, hogy minél nagyobb lesz a korkülönbség a kicsi és ön között, annál nehezebb lesz szoros kapcsolatot kialakítani?

Egyáltalán nem félek ettől, mert az édesanyám engem is túl a harmincon szült, a kapcsolatunk pedig jobb nem is lehetne, egymás legfőbb bizalmasai vagyunk. A törődés anya és gyermeke között bizonyosan nem korfüggő.