Megszületett Kocsis Dénes első gyermeke
2021-11-03  /  Szerző:   /   Egyéb, Párkapcsolat

Kocsis Dénes még idén nyáron vette feleségül szerelmét, Petrát, aki már az oltár elé is áldott állapotban érkezett, ahol örök szerelmet fogadott kedvesének.

 

A páros tagjai azóta hatalmas izgalommal várták első közös gyermeküket, a színész pedig néhány nappal ezelőtt azt is elárulta, ha úgy alakulna, előadás közben is képes lenne a szülőszobába rohanni, csakhogy kedvese mellett lehessen.

Erre végül szerencsére nem volt szükség, a büszke édesapa ugyanis közösségi oldalán bejelentette: minden gond nélkül világra jött imádott kisfiúk, akit meg is pillanthatunk a színész által megosztott fényképen.

"Szülők lettünk!

Sokan mesélték, hogy a szülést meg kell tapasztalni, át kell élni, hogy megértsük mit jelent. Petra a szememben egyszerűen egy HŐS! Földöntúli ereje van és kitartása. Büszke vagyok, hogy a férje lehetek és rendkívül hálás lehetek neki, hogy 9 hónapig táplálta, majd világra hozta ezt a kis pöcsöst, aki mostantól a Kocsis-Mészáros család legifjabb tagja lett.

Fülöp és Petra nevében szeretnék köszönetet mondani Fülöp Anna Lea-nak és Héra Annának, hogy segítettek szakértelmükkel és hozzáállásukkal a mi cuki Fülöpünknek kicsusszanni új életébe." - jelentette be Dénes.

Forrás: Blikk